Eski Kurtlar Buraya :)

Konu sahibi son olarak 24 gün önce görüldü
Forumbahanede bende vardım bende sizi çıkartamadım
asdhaslkjdalksdjlkjlksa yarıldım burada. madem öyle neden beni hatırladn mı diyorsun asdjalksjdaksmdamdsşa
tamam tanışalım ben Gürkan. memnun oldum

Ben 2008de e-dana daydım. 2015te buradan emekli olmuşum :) tanımayanlar olabilir tabiki eski nick NeyzeN. Forumun bu ismiyle çok aktif değildim.

Ben nick yazmıyım 100den fazla nick çıkartırım.
Smyrna, Ysr, Secret, Opeth en eskilerden kalanlar Hellin ve Yağmurcini sonradan ulaşmak isteyipte ulaşamadıklarımdan.

asdhaslkjdalksdjlkjlksa yarıldım burada. madem öyle neden beni hatırladn mı diyorsun asdjalksjdaksmdamdsşa
tamam tanışalım ben Gürkan. memnun oldum

Ben 2008de e-dana daydım. 2015te buradan emekli olmuşum :) tanımayanlar olabilir tabiki eski nick NeyzeN. Forumun bu ismiyle çok aktif değildim.
Abi seni hatırladım sen ney de çalıyordun sanki ya da şiir mi yazıyordun yine bekleriz

Ben nick yazmıyım 100den fazla nick çıkartırım.
Smyrna, Ysr, Secret, Opeth en eskilerden kalanlar Hellin ve Yağmurcini sonradan ulaşmak isteyipte ulaşamadıklarımdan.
Abi onları çok acil almamız lazım buraya

Abi seni hatırladım sen ney de çalıyordun sanki ya da şiir mi yazıyordun yine bekleriz
Evet herşeyden biraz bende var

Vayyy kimleri görüyorum…
@Snorland hoş geldin
@RooKiE hoş geldin

sizleri görmek güzel.
Selam eskilerden birilerini görmek çok güzel

Eşsizde var mıydım acaba ya forumuz vardı buralarda bir de bir yerde ;

Bu arada CSKN, Asel, Lanemoje, Opi, Nymphetamine, Kerem(Tumbleweed), YeşiL falan da geri gelse ya keşke.

Hoşgeldin bu arada.
bunlar tanıdık isim. tonyukuk'u da ekle o listeye.
sanırım hebele hübele tayfasından bu gelenler.

Şu konuya girince ne kadar mal olduğumu bir kez daha anladım. La ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum, sizler taaa milattan önce bilmem kaçın sohbetini yapıyorsunuz. Helal valla size. :emoji_clap::emoji_clap::emoji_clap:

Geri