Sözlük eski forum üyeleri gelince kendini kapı mandalı gibi hissetmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benim facem yok twitter falanda yok .
Ben daha eski üyeleri zaten
Tanımıyorum.
Ben forumlara sohbet muhabbet amacıyla geliyorum.
Benim için bir sorun yok..

Gelen gideni aratır yalnızzz...

Aklıma dahi gelmez..Takılıyoruz işte..

Kendine gel Lariko (Lariko ney ya yeni uydurdum duma dum dum) seni dış kapı mandalı yerine koyanın akli melakeleri yerinde değildir..

Bak biz sokaklarda gezip eskileri alıp yerine mandal verenlerle büyüdük. Kelimeleri ayını cümlede kullanma korkuyoruz.
Şaka bir yana bi arkadaş @Oggy değinmiş bir hafta sonra giderler diye belki haklı çıkacak. Biz forumları bıraktık hem hayat hem sosyal medya forumlara olan ilgiyi azalttı siz Facebok, İnstagram, Twitter, Tiktok vs. gibi ortamlara rağmen burda birbirinizi bulup arkadaşlık kurmuşsunuz devam edin. Bizi burada birleştiren şey sizin şu an yaptığınızı birzler 15 yıl önce yaptık. Şimdi sizin sayenizde tekrar buluştuk o yüzden "Dış kapının dış mandalı" hissetmeyin kendinizi. Ev sahibisiniz bizler misafir.

Snorland eskisi gibi birlestirmis, toparlamis yine :)

Eski uyeler olarak biz eski anilarin pesindeyiz size bi zararimiz olmaz rahat olun : ))
Zaten kac tane yesi üye var Allasen biz olmasak iciniz gecmis, hic hareket yok .p

Hissetmeyin lutfen raaaad olun

Ee noldu o gelsin bu gelsin şu gelsin..
yine w ben sen kaldık devam ediyoruz.. eskiye rağbet olsa bit pazarına ne yağardı ? 🤪

Son düzenleme:
heyecana gerek yok
karma buralarda
keratalar sizi

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Geri