Sözlük eski forum üyeleri gelince kendini kapı mandalı gibi hissetmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
başlık biraz uzun oldu kusura bakmayin forumun temel üyeleri gelmeye devam ederken bizler ne olacağız peki ? Yavaş yavaş dinozorlara devrediliyor forum üvey evlat modu açtım kahretsin

Bir kişi hariç diğerlerini tanımıyorum zaten jfnfnf

• Ağlama
Tepkiler: ne
Konu yaşlı Kurt olsaydı dalardım.

• Kahkaha
Benim için ben de dahil herkes yeni kimseyi tanımıyorum: ) en çok dışarda olan benim bu durumda ama bişi hissetmiyorum.

• Ağlama
Benim için ben de dahil herkes yeni kimseyi tanımıyorum: ) en çok dışarda olan benim bu durumda ama bişi hissetmiyorum.
Ben yıllarca takıldım burada. 2019 veya 2020 yılıydı ilk geldiğimde. Daha önceleri başka forumlar hariç buradan tanışıp muhabbet ettiğim bir tek @Kimbuhatunyahu vardı onunlada bir süre sonra iletişimi kopardık. Başka yok.:)

Pabuçun dama atılma dediği nokta budur. :emoji_laughing: :emoji_laughing:

• Kahkaha
Ne yapmalıyız üzerimize düşeni hemen yapalım

İRC ciler forumsalcılar bitti eski üye yeni üye şeysi başladı : p

• Ağlama
Bak biz sokaklarda gezip eskileri alıp yerine mandal verenlerle büyüdük. Kelimeleri ayını cümlede kullanma korkuyoruz.
Şaka bir yana bi arkadaş @Oggy değinmiş bir hafta sonra giderler diye belki haklı çıkacak. Biz forumları bıraktık hem hayat hem sosyal medya forumlara olan ilgiyi azalttı siz Facebok, İnstagram, Twitter, Tiktok vs. gibi ortamlara rağmen burda birbirinizi bulup arkadaşlık kurmuşsunuz devam edin. Bizi burada birleştiren şey sizin şu an yaptığınızı birzler 15 yıl önce yaptık. Şimdi sizin sayenizde tekrar buluştuk o yüzden "Dış kapının dış mandalı" hissetmeyin kendinizi. Ev sahibisiniz bizler misafir.

Benim sosyal medyam yok o yüzden burdayım yoksa çekilir mi hiç ahahaha

Geri