Eski forum günlerinin özlenmesi

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
O eski halinden eser yok şimdi..

ilk forumum burası eski forumlar yad etmeler falan öyle sıkıntılarım yok metin olun efendim..

Tatlı da ki günlerimi özlüyorum, evet.

Benim işim değişen durumlara, insanlara adapte olmak. Hiç umrum olmaz eskisi yenisi.

Forumlara dahil olduğum güne ne diyim emi

Eskiden şuanki durumundan çok güzel değildi buralar. Benim de artık 3 - 4 yıllık bir üyeliğim var burada eskilerden sayılırım. İlk girdiğim zamanlarda sürekli nick değiştiren ona buna sataşan, küfreden guruh vardı ne olduysa kestirdiler ayağını. Yine başkasının fotoğraflarını kullanan üyeler vardı ifşa edildiler. Yine hergün bir üyeye saldıran, nefretini kusan kesim vardı sıkıldı gittiler heralde.

Artık duruldu forum. Belki insanlar forumların bir halt olmadığını anladı. Girip bir iki saat kafa boşaltıp çıkıyor.

Ne bir kayıp ne kazanç olsa da olur olmasa da olur.

eski günlerden ziyade eski üyeleri özlüyorum. keşke gelseler yine. bi ben kurtulamadım şu forum batağından :ddd herkes kendini kurtardı olan bana oldu sklkdfkl

En çok takıldığım forumda yüz bin mesajı geçen salaq'lardan biri olarak işsizlik; başka bir şey değil. Ne özleyeceğim.

Eskiden bir ton üye vardı farklı farklı gıybetler dönerdi; şimdi hep aynı insanlar, bunaldım. :liv:

iki yıl geçti özleyeceğim bi günüm yok
neden geldim onu bilmiyorum
hadi geldim neden durdum onu hiç bilmiyorum

hayat ne garip
iki bilinmeyenli bi denklem ve ben tekim

Evet, eski forumsal çok özleniyor. Keşke o güzel üyeler gelse de demirin tuncuna kalmasak…

Eski forum kavgalarını özledim. Siyaset kavgasında birbirimizi yerdik. Şimdi forum tartışmaları vasatın vasatı, ilkokul seviyesinde.

Şu şekil tartışmalar, özlendi.

images

Geri