Eski forum günlerinin özlenmesi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Eski üyeleri gördükçe bende hatıralar depreşiyor ne güzel günlerdi o gunler.

Eskiden çok iyidi , hele 2015 yazı cıvıl cıvıldı ah ah

19.5 yaşımda üye olmuştu dün gibi aklımda o zamanlar öğrenciydim Gümüşhane'de yaptığım makarnaları atardım:pGesmekten foruma pek girmezdim.Şimdi atanamayan öğretmen modunda forumun demirbaşı olduk eyy mi?

Yek ve Pietanın olmaması her defasında canımı sıkıyor.

Bı on sene önce çok güzeldi herşey forumlar canlıydı rengarenk ti

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genel olarak forumların tadı kalmadı elbet. Artık geçti modası.

Yeni moda sosyal medyalar herkes orada

Zaman değiştikçe , üye tarzlarıda değişti aslında o eski gif li avatarlar ve imzalar "gecemavisi" , "hüzündenizi" , "buzprensi" gibi arabesk nickler 2004-2006 dan sonra yerini , film dizi ve kitaplardan önemli şahsiyet nickleriyle çıka geldi , "dustin hoffman" , "jhon wick" , "allen ripley" gibi nickler kullanmaya başlayan bilinçli üyeler türedi , ateizm yada deizm ile ilgili üyelerde eskiden pek fazla göz önünde değildi.En azından şimdiki kadar az tepki (iplenmemek diyelim yada) almıyorlardı ozamanlar.

Bilinçli kadın üyeler türedi daha sonra , onlarda baskıcı ve arabesk toplumdan sıyrılmış yeni jenerasyonlardı , kocam tabi severde döverde modundaki kadınları , "we can do it" diyerek tepeleyip "Katharine Hepburn" gururuyla kadın egemenliğinin ezilmemesi konusunda insanlara daha bilinçli olmalarını söyleyenler ve protesto edenler geldi.

Espiri kalitesi yüksek , kalıplaşmış aşk avatarlarından uzak olup , espirili avatarlar ve ironik muhabbetlerlede gayet sempatik olabilmeyi öğrendi erkek üyeler , ve zamanla yayıldılar forumlara
artık o yapmacık ve ailesi tarafından "artık evlen" baskısına maruz kalan ve forumda her gördüğü kadını
kraliçe yapmakla itham eden manyaklar silindi gitti yavaştan.
Tabi bu bilinç zamanlar "özelden asılmak" gibi bir paralel evrende doğurmadı değil

Multi üyelikler türedi bununla birlikte , intikam alanlar , pusuda yatanlar , ifşa edenler gibi puştlar türedi.
ve bu puştların yaptığı durumdan nemalanıp artık "sen multisin" iftirası ile sevmediği bir üyeye kolayca çamur atılıp yönetimle papaz etmek kolay hale geldi mesela , yönetimlerde bu duruma süpheci yaklaşıyorlardı adamlarda işini yapıo adaletsiz davransalarda çoğu zaman.Kısacası herşey normal seyrinde

Eski forum günlerini özlüyormuyuz , özlüyoruz ama ozamanlardaki eğlenceli forum 90 larda ailecek toplanıp tombala oynamak kadar retro ve alaturka geliyor , oyun konularında makara kukara çeviren üyeler için...

Bir başka konumuzda ise , oyun konuları ve erotizm içerikli konulara türeyen dini bütün üyelerin evrimini inceliyicez ayrıca rep verme kültürünede ufak bi deyiniriz annem , eğer sıkılmadan okuyup buraya kadar geldiysen sayın okur , boş laf kalabalığına katlandığın için retro günlerin hatrına

+REP sana ...

Eskileri birde bize sorun der giderim..

mazim yok
özlediğim yok
sağdan şu soldan bu çıkar durumları yok

kafa rahat

fransız ablanın şaraptan anlayan erkek aramalarını, yazdığım mesajların sürekli şikayet edilmesinden dolayı silinmesi ve tatlı nikli adminin beni banlamaya kıyamamasını, forum adının forumbahaneden forumsala değiştirilmesini, restful ve emrenin forumu bırakması ve forumun 1. gülse devrine geçmesini, eksenin sezenle yaran atışmalarını, üye fotolarının feyk olup olmadığın tartışıldığı günleri özlüyorum, özlemiyor değilim. :cici:

mk sanki buralar eskiden dutluktu. 2014 yılında da ilk sırada ''üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?'' vardı şimdide o var.

Özlenen üyeler var evet ama forum genel olarak aynı.

Bi 5 yil oncesi olsa guzel olurdu belki :)

O eski uyeler ,yöneticiler bile yok
Herkes çıkar pesinde

Çok fazla bir forum geçmişim yok kendi adıma. Ben şey mevzusunu da sevmem zaten "nerede o eski ramazanlar".
Forumlar ve hatta sözlükler eski popülerliğini yitirdi genel olarak. İnsanlar yazma-çizme ile ilgilenmiyor,daha çok fotoğraf paylaşımı yapılan platformlar popüler şu sıralar, hepimiz biliyoruz. Özlem, sanırım forumların o parlak günlerini görenler ve yaşayanlar için söz konusu olabilir. Kendi adıma o parlak günleri görmedim, daha önce de küçük çaplı bir forumda takılmıştım, sadece kitapların üzerine sohbet dönen bir yerdi.

Velhasıl, bu yazdıklarımın sonu nereye gider bilmiyorum, özlediğiniz kişilerle görüşün madem aman ne diyeyim bilemedim. Logan gelmiş sinemalara, bence çıkıp onu izleyin.

Geri