Eşinizin Evlenmeden önceki ilişkileri sizi etkiler mi ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
Etkilemez büyük ihtimal.
Ama kim nerde ne zaman merak edebilirim.

Buna kafa yormak insanı fazlasıyla mutsuz eder ve ilk kötü durumda "geçmiş ile ilgili ithamlarda bulunur" insan. Bunu geçmiş ilişkilerde kendi adıma test ettim, evlilikte sıkıntı daha büyük olur. Ve hep dediğim gibi şüphe insanı öldürür.

Bana ne ya. Bilmem gereken bir şey varsa söyler. Öncesi için bir insanı üzmek, kırmak ya da kurcalamak kadar salakça birkaç şey var.

Benim gozlemledigim, insanlarin neden ayrildigini ve ne kadar surede ayrildigini anlamak gerek.
Her seyi anlatmasina gerek yok elbette ama insanlar surekli karsidakini suclayici sekilde konusuyorsa, sudan sebeplerle cok kisa surede ayriliyorsa, zorluklari atlatacak fedakarligi veya anlayisi gosteremediyse, ben o insanlara karsi tedbirli olurdum.

Veya kapanmamis bir defter oldugunu az cok gorebiliyorsaniz ve sizi yara bandi niyetine kullanmaya calisiyorsa, bunu bilmekte de fayda var.

Sevdiceginizin saçlarını topuz yapıp eski sevgilisi önünde dizlerinin önüne çökerek öhm..

Hoş değil lan ne merak ediyorsunuz.
Arıza çıkar.

Beni etkıler kıskanmak mi belkı neblembeğn işte merak etsem de sormam çünkü bilmek istemem

geçmişi orda birakmak daha iyi ne kadar bilirseniz o kadar üzülürsünüz

Bir de karşinizdaki insanı sora sora sıkıştırmaya gerek yok
anlatmak istemediği şeyler vardır belkı bu defa yalan söylemesine sebep olacaksınız

yalan duymaktansa üstü kapalı kalsın

Ben gecmisi acmayi sevmem karsimdaki insanin da acmasini istemem. Uzatirsa kirip gecebilirim. Ne olmussa olmus bitmis. Bazen bazi ayrintilar ayriliga sebeptir ve buna mahal vermemek gerek.^^

Ne demek etkilemez? Hangi mezheb la sizinkisi? Olmaz öyle ilişki milişki. Temiz aile kızı bulun.

Geçmişi bugüne taşıyan insanlardan değilim.
Aklıma bile gelmez, kendi anlatmak üzere konuya değinirse de "bu bahsi kapayalım kuzum" derim. : )

Kendini bilen, mesafesini ayarlayan biriyse benden öncesinin canı cehenneme…

Beni bulmus tamam.. oncekileri dusunmek ne unutmustur

Etkiler, o yüzden öğrenmemeyi tercih ederim

Geri