Eşinizin Evlenmeden önceki ilişkileri sizi etkiler mi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İki yönlü durumu ele almak istiyorum ben.
Erkeğin eski ilişkilerinden neden ayrıldığı beni etkiler. Ben "anlaşamadık ayrıldık" cümlesinin iki kelimesini de kabul etmeyenlerdenim. O anlaşamama kısmını detayı ve ayrılma kısmının da zamanı ve sonuçlarını bilmem gerekiyor.
Yoksa her önüne gelenle çıkıp ayrılmış bir adam, benim de ismimin önüne "eski" den diye bir kelime kullanır.
Kadınların hayatlarına baktığımız ne yazık ki bir erkek kadar seçici olamayabiliyor. Duygusal insanlarız ve değer verdiğimiz insanlar bir anda hayatımızdan çıkaramayacağımız kişiler olabiliyor ve ne yazık ki aşık olduğumuzu da geç anlayabiliyoruz. Buna biz kabullenememek diyoruz.
Hiç bir kadın sevmediği adamla el ele tutuşup dolaşmaz, öpüşmez, sevişmez. Tiksinir. Ya da en kötüsü aldatır ve ayrılır.
Bu yüzden bir kadının geçmişini yargılayacaksanız ilk önce aşkın gücünü hissetmelisiniz.
Bu anlatımda Seçici olmayan kadın, seçici olan erkek. Çok fazla bayanla birlikte olan erkek, hayatından çoğu erkeği çıkaramayan kadın ? Aşkın gücünü anlaması gereken erkek ? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu ? Geçmişe bakıldığında fazla sevgili olmasımı önemli olan yoksa sevgililere tutkuyla kopamamacasına aşık olup saçma sapan şeyler yaşayıp sonra yasını bir diğer ilişkiyle unutmaya çalışmak mı ? Geçmişine erkeğin dikkat etmesine bir tebrik gelirse kadınınkine Bes gelir. Erkek ve kadınları ayıran nokta nedir ya merak ettim şimdi hayatın müşterekliği cinsiyet edebine kadar mı geldi ? Siz sorgulayın bizler sorgulamadan aşkın gücünü ölçelim , oldu gmişini sorarken birde besmele çekim ?? .
Bu kadar düşüncenin devamına da ben şunu ekleyim. "Cümlelerine besmelesiz başlama zaten".
Neyse.
Kadının sadece seçiciliği duygusal anlamdadır, yani birisi ona yakınlık gösterdiği zaman eğer gerçekten düşüncelerine yakınsa ne olursa olsun ona yaklaşabiliyor. Bu bir gerçektir.
Ben şuna inanıyorum ki erkeklerin elde edemeyeceği kadın yoktur ama kadınların elde edemeyeceği erkekler vardır (buna bakarken cinsel anlamda değil duygusal anlamda bakmalısınız. Erkekler zor aşık olur ama kadınlar daha fazla aşık olabiliyor.)
Bayanlar aşık olduğunda yıllarca o insanı hayal ederken(bir başkasında bile), erkekler aşık olduğunda ertesi günü bile bi başkasını bulabiliyor(eski aşkını unutup). Aşık olacak (!)
Sizin Aşk kelimesinden anladığınız cinsiyetlikle ilgili ego tatminiyse benim buna yapabileceğim hiç bir şey yoktur.
Aşk kelimesinde cinsiyet edebine ceken, cinsellikle ilgili bir teoriniz varsa tanımını söylemeniz de gerekmektedir.
Aşk'ın gücü bir anneye babaya duyulan sevgidir. Anne baba sevgisi için eşini bile terkedersin. Düşün onun duygusunu.
Her şey cinsellikte olmaz.
Savunmaya geçicem diye frekansı şaşırdın ? Yine diyorum bu ne perhiz , bu ne lahana turşusu ?? Besmeleyi gerektirecek insana elbette çekerim sana çekebilceğim tek şey ' SubhanAllah ' .
Saygılar efendim , saygılar .
:dusun:
Cevap veremeyince insanlar bu gibi kelimelere sığınıyor demek ki.
Neyse.
Kişileştirmeden ben de diyim ki
Ya sabır.
Cevap veremeyeceğim hiçbir konu olmadığı gbi şahısta yoktur ? Ta ki konuyu cevap olsun diye saçma fikirlerinle çarptırmadığı sürece ? Biz ne tartışıyoduk neeye çektiniz konuyu ? Tartışmanında bir usulü var , çirkinleşerek kendini üstün kurma cabasına sığınarak yapılan tartışmadan haz ve GAZ alacak yaşı çoktan geçtim . Konu kapandı .
Sabrın sonu selamettir derler sen şuan ona inanma .
İnsanların fikirlerini saygılı olmayı öğrendiğinizde, saçma kelimesinin kullanılmayacağını bilmelisiniz.
"Gaz,saçma" gibi kelimeler de bir uslubun ne kadar çirkinleştiğini gösteren kelimedir.
Benim şahsınıza karşılık gösterebileceğiniz hakaret içeren bir kelime gösteremezsiniz.
Her neyse.
Sizinle muhatap olmuyorum, buyrun devam edin.