Eşinizin Ayağını Yıkarmısınız ?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Eğer bir hastalık söz konusu ise kendisinide yıkarım ayaklarını ya da ellerinide ne biliyim istifra ederken elimle anlını tutmaktan falan iğrenmem mesela bana göre insani şeyler bunlar. Bunun dışında keyfekeder hiç bir sey yapmam üzgünüm

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok eskilerde, o zamanları da İstanbu'da sürekli sular kesilirmiş. Evin ağası yayladan gelirmiş ve banyo yapacak kadar su olmadığı için ayaklarını yıkatırmış. Bütün gün yaylada o İnekleri, Boğalar da onu kovaladığı için yorgun gelirmiş. Ve evin ağasıymış bir de, tabi ki sözü geçecek. Ayakları yıkanacak, çayı demlenecek. Yoksa evde ayak kokusundan durulmayacak. Çünkü ağa yorgun ve de tembel olduğu için aynen öyle yatmaya da kalkacak.

Eskiden "belki" hayat koşulları nedeniyle zorunluydu. (Ben kafamda öyle canlandırıyorum) Ve kadınlar da her söyleneni yapmak ile yükümlüydü, çünkü gidecek bir yerleri yoktu. Günümüzde ise anca ağa fantazisi olur.

Tabi zorunlu durumlarda neler yapmak zorunda kalabilirsiniz? onu hiç düşünmeyin. Hasta bakıcılara bu konuda danışabilirsiniz.

Ayağına şukolata sürer yerim diyen bir babayiğit çıkmamış!!!! Yazıklar olsun zjdjdjxnxcncncncncnc

Ayaktan da medet ummazsınız.. ne biliyim biraz şey..
Neyse yıkamam ben

Geri