Eşinizin Ayağını Yıkarmısınız ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Başak burcu ayak fetişçileri konuya bekleniyor. Puahahahshhfnfjfnkffjjt

Hastaysa yıkarım ne olacak…

eşin ayağı neden yıkanır? ayaklarına erişmesine engel rahatsızlığı vardır, yıkanır. kadın için gebelik durumu söz konusudur, yıkanır. o gün çok yorgun düşmüştür hoşluk yapılır, yıkanır ve masaj yapılır. nedir yani ayak yıkamak! ne erkeği ne de kadını eksiltir, benimkinin iflah olmaz bağcıkları hep açılır, bende bağlarım...

hastaysa her seyi yaparim, keyfi durumda yapmam.

Durduk yere neden ayağını yıkama isteği gelsin. Sağlık sorunu varsa yaparım, keyfi gel ayağımı yıka derse şaplaklarım.

Eskiden gelenek öyleymiş.
Yıkarım da öperim de.

öpmeyi niye karıştırdın şimdi ya. melo’yu ayaklarla barıştıracağız. (KK) ayak yıkayan, masaj yapan şeyler var onlardan alırım biriciğim kocama. atarız bi de pedikür yapılırken kullanılan peri renkli bi top. fokur fokur rahatlar ayakları. bana uzak allaha yakın <3

Başak burcuyum yıkamam :D çok tiksinesi bir durum değil mi ya :D

Son düzenleme:
Kendim yıkatmam ama. Kendimi Papa gibi his ettiriyor düşüncesi bile bana.

kkgjdj eşler birbirleri için birçok şey yapabilir arkadaşlar... eğer birbirlerinin ayaklarını yıkamaktan hoşnutlarsa ayak yıkarlar, birbirlerini komple yıkayabilirler arzu ederlerse... size ne... gerçi "neden ayak anlatsana biraz" diyesi gelir insanın ama fantezilere karışılmaz...

@Kimbuhatunyahu? ile "ön sevişmede sıradışı metotlar üzerine: eşin ayağını yıkamak" adlı makalemizden bir kesit, 2013, antebin hamamları, gece yarısına beş kala

Son düzenleme:
Geri