Vermezsin. Mümkün değil..Bizim akraba verdi.. Sonra adam aldattı ve ayrıldılar...
Adam şu an başka biriyle.
Öyle işte...
Ben de verirdim....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Vermezsin. Mümkün değil..Bizim akraba verdi.. Sonra adam aldattı ve ayrıldılar...
Öyle işte...
Ben de verirdim....
senin canın kıymetli başkan, sen vermen.Veririm
Boşanırken böbreğini geri isteseydi keşkeBizim akraba verdi.. Sonra adam aldattı ve ayrıldılar...
Öyle işte...
Ben de verirdim....
Bela okudu... Zaten adam hala belini doğrultamadı... Kadın ise gayet iyi durumda çocukları da arkasında.Boşanırken böbreğini geri isteseydi keşkegeberik nankör herif…!
Beter olsun kjkkjjhBela okudu... Zaten adam hala belini doğrultamadı... Kadın ise gayet iyi durumda çocukları da arkasında.
Bir şekilde çıktı o böbreğin acısı...
Senin cennette köşkün var hacı ne günahı kjjhkhKimseye günahımı vermem
Tanrıdan uzak durayım diye cehennemi seçtimBeter olsun kjkkjjh
Senin cennette köşkün var hacı ne günahı kjjhkh
Ömeeeerrr ya jfjjfjfYapmam dediğim her şeyi yaptım. Vermem derim sonra Allah önümüze çıkarır bizi bir sınar ters otururuz.)
ahahahaha ama öyle bak zamanında neyi yapmam desem sonrasında yaptımÖmeeeerrr ya jfjjfjf
Boşver böbreği bir eli böğründe yiyemedik senle hfjfjjf
Ama şu an Maraş’ta değilim. Gidebilirim de… Haber ederim…ahahahaha ama öyle bak zamanında neyi yapmam desem sonrasında yaptım
oooo 3 aydır bir teftişimiz vardı geçen hafta bitti. Sen he de ben arabayla gelirim. Nerede yemek orada ömer :p
@Stockholm Sendromu iyi bilir![]()
Böbreğin tanesi kaç para senin haberin var mı..Bela okudu... Zaten adam hala belini doğrultamadı... Kadın ise gayet iyi durumda çocukları da arkasında.
Bir şekilde çıktı o böbreğin acısı...