Eşinize böbreğinizi verir miydiniz ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Veririm vermesine fakat benim bobreklerim olmayan bir bobrekten daha kotu.
Yasamaktan haz almadigim icin eger yasamayi seviyorsa seve seve verirdim.
Zaten bobreksiz yasiyorum bir sey farketmez.
Ben aska falan inanmam , ama sevmenin hayat kurtarabilecek bir tarafi olduguna eminim.

Aşk bugün var yarın yok çünkü aşkın doğasında süreklilik mümkün değildir. Aşk çok bencil bir duygudur, sevgi ise daha kapsayıcı ancak onun da bir limiti vardır.

Bu tarz seçimler, iki tarafı birbirine bağımlı ve zorunlu kılar, vicdanen sorumluluklar yükler.

Eşiniz bir gün hayatınızdan çıkıp gitmek istediğinde, bu durumu gündeme getirmeyecek ve yolundan çekilecek fedakar yapıda kaç kişi var?

Kendi adıma hiçbir insanın hiç kimseyi bu kadar fedakarca sevebileceğine ihtimal vermem. Sevgisi ancak yanında olduğu sürece geçerlidir, ayrılmak ya da başkasına gitmek istediğinde o sevgiden eser kalmaz, gerçekçi olmak gerekiyor.

bir böbreği bile hak etmiyolar

Şimdiiiii önce bi eşimi bulayım, bakayım bi ne kadar aşık olacağım ne kadar seveceğim böbreğimi vermeye değecek biri mi......
Sonra düşünürüz.

Manitanıza,yavuklunuza demiyor.Eşinize diyor.Madem o kişi eş olabilmişse,senelerce bunu sürdürebilmişseniz eğer;verilmesinde bir sakınca yok.Ha ileride bu durum başınıza gelirse;o zaman böyle şeylerden kaçınır veyahut yapmaz iseniz zaten böbrekten değil,sizinle birlikte olduğu için ölmüş olur o.Hiç evlenmeyin en iyisi siz.

Bir kadın vermiş sonra kocası o böbrekle kadını aldatmış sonra kadın Müge'ye çıktı böbreğini falan istiyordu sonum öyle olmasın diye veremem

Eş bu arkadaslar , iki gunluk flortunuz degil.

şimdi ne böbreği yaa ben ona kalbimi vermişim gibi bir laf ederdim ama romantizmadan hiç hoşlaşmam...

Ben ona kalbimi vermişim böbrek ne ki..

Ya aynı şeyi düşünmüş olamayız dimi of..

Vermem galiba ya niye veriyim iyi baksaydı

Geri