Eşiniz vefat etse bir daha evlenmeyi düşünür müydünüz?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Eğitim bu değil Yabani... Üzüldüm senin adına.
Maalesef benim dönemimde öğretmelerimiz ebeveynlerin yerini tutardı.ailelerde şiddete göz yumardı..dayakla düzeleceğinin bilinci eğitmenlerin kafasına dahi yerleşmişti..

orta üçüncü sınıfta iken acı bir hatıramız hafızada kalmıştı..edebiyat çok sıkıcı bir dersti bizim için,bir gün öğretmen hasta olduğunu gelemeyeceğine söylediler öğlen vakti sevinçten bağırdık çağırdık.müdür geldi bağırdı hepimize ceza olarak parmaklarınızı avuç gibi bir araya toplayın dedi.erkek kız demeden sopayla vurdu.kızlardan en az beş kişi parmağı çatladı.bağırdıkça vurma sayısı artıyordu.dayanan az sopayla kurtulurdu.en çok ta kızlar bağırıyordu ondan daha zalimce kat kat sopayla parmakları hırpalardı..

Yasima bagli 70 yasinda vefat ettiyse

Nabicam evlenip o saatten sonra.

Ama 40 da ettiyse evlenirdim.

Bi evlenelim, oldu ki adamı gömdük, o zaman kritik ederiz.

Hayat devam ediyor elbette evlenirdim
Yalnızlık zor.

Sadakatin dibine çomak sokayım,hayır.

Eskiden forum nasıl canlı imiş!şimdi neşesi kaçmış hep asık suratlar

Eşinin vefatından sonra yeniden evlenme kararı kişisel bir tercihtir ve her birey için farklı bir zaman diliminde gerçekleşebilir. Bu süreçte duygusal iyileşme, yas tutma ve yeniden bir ilişkiye hazır olma durumu, kişiden kişiye değişir. Bazı insanlar kayıplarının ardından kısa bir süre sonra yeniden evlenmeye karar verirken, bazıları ise daha uzun bir süre beklemeyi tercih edebilir. Öyle ki eşi vefat ettiğinde 70 yaşında olup da hemen kadın arama derdine düşen de vardır eşi erken yaşta vefat edip de gönül kapılarını kapatan da. Ben ayrılınca bile kaç yıl kimseyi hayatıma almadım. Yaş da belli bir yaşa gelirse muhtemelen evlenmem.

Bakmayın bazı durumlarda laşka laşka cevap verip komıklık yada şebeklık yaptiğima .
şahsen bende vefa var. Hiçbir zaman bu duruma engel olamadım.
O yüzden evlenmem ben ya zor durum bence

Banka kuyrugunda maas sirasi bekleyip emekli maasini yemeyi tercih ederim.

durun önce bi eş bulayım
vay arkadaş

Düşünürüm ama evlenmem :p galiba uğraşamam yeah

Yalnızlık Allah'a mahsustur evlenirim ayrıca ben ölsem o da evlenir kesin

Y O K .

Kalan ömrümü fotoğrafıyla sade ve sakin bir şekilde geçiririm, fotoğraftaki insan hiç gitmez, değişmez, yüzüne bakmamazlık yapmaz.

Buradan da Sevmek Zamanı'ndaki Halilabiye selamlar.

Ben evlenemem, taliplerim kusura bakmasın.

sadri-al%C4%B1%C5%9F%C4%B1k.gif

Geri