Eşiniz vefat etse bir daha evlenmeyi düşünür müydünüz?

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
en toparlanamam dediğiniz zamandan sonra bile toparlanıyorsunuz. allah korusun ancak insan bin kere düşer bin kere ayağa kalkar. birçok kez sevebilir. herkes hayatta yeni başlangıçları hak eder.

• Beğen
Tepkiler: Sux
en toparlanamam dediğiniz zamandan sonra bile toparlanıyorsunuz. allah korusun ancak insan bin kere düşer bin kere ayağa kalkar. birçok kez sevebilir. herkes hayatta yeni başlangıçları hak eder.
dümdüz evlenirim* diyememenin adı da "hayatta yeni başlangıçlar" olmuş jdjdj lari ne edebiyat yaptın yahu

dümdüz evlenirim* diyememenin adı da "hayatta yeni başlangıçlar" olmuş jdjdj lari ne edebiyat yaptın yahu
yaf kendimi düşünerek cevap vermedim yahu, çevremden bir iki örnek düşündüm. insanlar arzu ederlerse evlenebilirler evet bundan daha doğal bir şey yok... ne var az romantikleştirdiysek... böyle daha kibar oluyo

yaf kendimi düşünerek cevap vermedim yahu, çevremden bir iki örnek düşündüm. insanlar arzu ederlerse evlenebilirler evet bundan daha doğal bir şey yok... ne var az romantikleştirdiysek... böyle daha kibar oluyo
yalnız seninle birlikte neyi fark ettim biliyor musun. zaman ve olay fark etmeksizin sevgiliyle takınılan dost meclisinde iliskiler özelinde bir konu varsa şayet, o ilişkinin aktörleri kendi üzerinden örnekler vermekten kaçınıp "çevreden, eşten dosttan" veriyor. bu konu bağlamından tamamen bağımsız olarak bu tespiti arz ederim... "bir arkadaşım denemiş" mevzusunda ki utanmaya bağlı masumluk gibi ahaha

Geri