kült ablası
Altın Üye
konudan ideal es adayını bulabilirsiniz. ben bi iki tane kestirdim gözüme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kusura bakma canım evliyim…konudan ideal es adayını bulabilirsiniz. ben bi iki tane kestirdim gözüme
ben sana sarmalar sararım börekler açarım..her hafta bası diyete baslatır yoga yaptırırım..+cilt bakımı+sıkılmadan alısveris..sen beni bi düşün morficiğim…Kusura bakma canım evliyim…
Off o kadar hayır diyemeyeceğim teklif saydın ki..ben sana sarmalar sararım börekler açarım..her hafta bası diyete baslatır yoga yaptırırım..+cilt bakımı+sıkılmadan alısveris..sen beni bi düşün morficiğim…
söyle de yanlışlıkla almayalım listeye…konudan ideal es adayını bulabilirsiniz. ben bi iki tane kestirdim gözüme
kfşdjlj seni yerim.Off o kadar hayır diyemeyeceğim teklif saydın ki..
bu pazar açıyorum boşanma davasını..
plesk kanka alabilirsin sıkıntı yok kfşdjdjdjsöyle de yanlışlıkla almayalım listeye…
Ertesi gunu bosanma davasi acarim, hanzo ile evlendigimi farkedememisim diyerek.
En sinir oldugum seylerden biridir ailede tum paranin erkekte olmasi. Beraber bir karar alinir, ortak bir hesapta birikebilir, bunda sakinca yok. Ama, saygisizca tum paralarin kendisinde duracagini zannedecek bir mental yapiya sahipse, zaten oyle bir iliskinin gelecegi de olmaz.
Bir de buradaki ciftlerde, herkesin parasinin ayri hesaplarda oldugunu da gozlemledim. Bu da cok saglikli gelmiyor bana. Resmen kirayi, yemek masraflarini veya baska giderleri bolusuyorlar. Ee niye evlendiniz ki siz o zaman diyesim geliyor : ))
sadece rüzgar ya.kdjfSwat biraz parayı pavyonda bitirip havası var. Dilberlerden kalırsa sayar. sklkksks
hepsi tamam da swat’ten öyle bi vibe alamıyorum….aldığı maaşı teker teker eşinin eline sayanlar (sayacaklar) tam liste:
@aegishjalmur
@HosgeldinHarunAbi
@climax
@Raskolnikov
@Swat