Eşiniz kapanmanızı istese ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Neden kimse "belki esim bana Allah tarafindan gonderilen bir hediyedir, belki onun sayesinde kapanirim o vesile olur" demiyor? :)

Kocasi istedigi icin kapanmak Allah katinda makbul mudur acaba..?Kapanmak senin kalbine sevimli gelmiyor ise; onun kapanmana vesile olmasi degerli midir? Esin oldugu icin sözünü dinlemek islami yönden güzel bir davranis olabilir ama ibadet olsun tesettür olsun kalbinden geliyorsa makbuldur diye düsünüyorum. (Sahsi fikrim bu, bir yanlisim varsa islamin degil benim eksikligimdir.) =)

Söyleme tarzına ve nedenine bağlı sanırım biraz.Ben gerçekten benim için istediğine inanırsam ve beni ikna edebilirse neden olmasın.Asla asla deme yanii ama sırf aile için ya da birileri için bunu benden istiyorsa ya da söyleme tarzı emreder gibiyse buna karar vericek olan o değil der gerekirse bu nedenden dolayı ayrılırım sonra da Allah rızası için kapanırımm.

çarşafla ninja gibi gezerim karım istesin yeterki :D:D:D

Ya karısına zorla kapan diyecek kadar düşmedik daha kendi bilir kapanmak istiyorsa mani olmam

istemiyorsada israr etmem paşa gönlü bilir :D

Eşim olacak kimse beni böyle görüp böyle beğendiğine göre sonradan kapanmamı isteyecek kadar mantıksız birşey söylemez sanmıyorum. Kapanmak biri istiyor diye olabilecek birşey de değil zaten.
Tamamen inançla alakalı yok oram buram görünecek millet tahrik olacak dersen daha edepli giyinirsin olur biter.

İstemem öyle görmüşüm öyle beğenmişim :cici:

Kendinisine böyle bir istekte bulunmam. Kendini bilsin, laf getirmesin yeter.

Neden kimse "belki esim bana Allah tarafindan gonderilen bir hediyedir, belki onun sayesinde kapanirim o vesile olur" demiyor? :)

ben diyorum işte :D ben böyle düşünüyorum :D

Ben istemem. Kendi inancına göre kapanır yada kapanmaz.

Ben bayan olduğum için karşı tarafın kapanmasını isteyemem doğal olarak :haha:

Ama erkek olsaydım Allah rızası için kapanmasını isterdim. :cici:

Kapanamam.
Beni nasıl tanıyorsa öyle kabul eder. Etmezse hoş kalsın.

Kapanmam,sonuçta çevremizde kapalı erkek yok ve tesettür bana hiç yakışmaz. : ((

Kapanmasını da istemem ya,hayat onun.

Allah için kapanırım ben.
Eşim istedi diye değil.
O insanın içinden gelecek ve o arzuyla kapanacak.
Allah'ım nasip etsin tez zamanda.

Geri