Eşiniz kapanmanızı istese ?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 893 gün önce görüldü
Eşiniz kapanmanızı istese ne yaparsınız ?

Kapanırım :p Aşık olup evlenmişim yani nedir ki altı üstü bi örtü hohooh :D

bu karşındakinin değilde kendi nefsinle alakalı olan bi konu bence. O istedi diye kapanmak yanlış ..

bencede eşim istedi diye kapanmam içimden geldigi için kapanırım
hem dinde zorlama yoktur :)

Kapaliyim zaten:DTam tersi olurda acilmami isterse acilmam :)

Kapaliyim zaten:DTam tersi olurda acilmami isterse acilmam :)
aynenn
icon12.gif

Beni böyle tanımış böyle kabul etmişse sonra kapanmamı ne diye istiyor? Herkesde olduğu gibi içimden gelirse şayet kapanırım ama sırf eşim istedi diye değil (: Bazı Erkekler evlenmeden önce herşeye müsade eder veya hiç karışmaz sonra evlenince başına despot gibi çöker :S

Siz kapanıyorsanız bende kapanırım ! :kiki:

:icon_yokcanim:

Neden istiyor.
Ailesi yüzünden mi? Çevresi yüzünden mi? Kıskandığı için mi? Yakıştığı için mi?
Moda diye mi? Dini yönden mi?

Bir çok soru var bunun üzerine
Herşeye cevap varda dini yöndense, ben istemediğim zaman kapanmama durumum da var.
O bana 1 kere söylemekle mesuldur. Ve ben bunu cüzi irademle uyup uymamakla yükümlüyüm

Eğer ona ragmen benle evleniyorsa ve bu yüzden benle tartışmaya devam edip hatta boşanmak istiyorsa Allah katında da en büyük günahı işler.

Çünkü bu konuşulmuş ve sonuçlanmış bir şey.
O bana 1 kere sormuş ve ben ona 1 kere cevap vermişim.
Ona rağmen benle evleniyorsa ve sonra boşanıyorsa, Allah katında benim hakkıma girmiş olur ve ismimin yanına da boşanmış ibaresi konur

Böylelikle, o kişi; kul hakkından dolayı cennet yüzüde göremez ki bunu Kuran-ı Kerim de apaçık belirtiyor.

"Benim karşıma kul hakkıyla gelmeyiniz"

Soru bana hitap etmiyor ama fikrimi belirteyim eşime kapan demem ben istiyorum diye kapanmasınıda istemem önemli olan kendi isteyipte kapanması

O istediği için değil Allah rızası için kapanırım. O kim oluyor ki böyle bir kararda? Evlendik diye kölesi olmadım onun! Kapan desin kapanayım, açıl desin açılayım. Benim kişisel haklarıma asla karışamaz. Beğenmiyorsa kapı orda.

Geri