Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız

Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü

Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız

• Evet

Kullanılan: 18 81.8%
  • Hayır

Kullanılan: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
Evet, bakarım.

Surete aşik olmam zaten
ruhu felç olmasın yeterli

Kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmaz bir can taşıyoruz, bunun aksini düşünmek dahi insanlık dışı olur.

İnsan eti ağır derler, yorum yok. Mantıklı olan bir bakıcı tutmak olabilir. Bu konuda devletin destekleri var.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Silent hill'in ana konusu bu orjinal hikaye olarak. Bir insanin yavas yavas delirmesini ve gecirdigi sureci atmosferik olarak anlatir. Neyse konumuza donersek;
Bu bir sure sonra baska hayatlarida felc eder. Su an kahramanlik taslayabiliriz ama bir sure sonra keske olseydi de bu durumda olmasaydi diyebilir insan.
Yapabilen insanlar elbette vardir. Ancak hayatinizi nasil yasamak istediginiz ile alakali sanirim.
Bir sure sonra kisisel ihtiyaclariniz ve yasama duydugunuz ozlem kisiyi size engel bir varlik olarak gormenize neden olabilir.
Bunu yaptirabilecek tek sey muhtemelen "sevap" olur. Sevgi sonra gelir.
Ben yapamazdim cunku agir gelirdi. Ben o hale gelsem ölmek icin her yolu denerdim.

Sanmıyorum. Bakmam herhalde..
Belden aşağı felç olsa oturup bir karar almak için dusunebilirdim ama boyun aşağısı diyor...

Geri