Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız
Silent hill'in ana konusu bu orjinal hikaye olarak. Bir insanin yavas yavas delirmesini ve gecirdigi sureci atmosferik olarak anlatir. Neyse konumuza donersek;
Bu bir sure sonra baska hayatlarida felc eder. Su an kahramanlik taslayabiliriz ama bir sure sonra keske olseydi de bu durumda olmasaydi diyebilir insan.
Yapabilen insanlar elbette vardir. Ancak hayatinizi nasil yasamak istediginiz ile alakali sanirim.
Bir sure sonra kisisel ihtiyaclariniz ve yasama duydugunuz ozlem kisiyi size engel bir varlik olarak gormenize neden olabilir.
Bunu yaptirabilecek tek sey muhtemelen "sevap" olur. Sevgi sonra gelir.
Ben yapamazdim cunku agir gelirdi. Ben o hale gelsem ölmek icin her yolu denerdim.