Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız

Konu sahibi son olarak 42 gün önce görüldü

Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız

• Evet

Kullanılan: 18 81.8%
  • Hayır

Kullanılan: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
Eşiniz evlendikten bir yıl sonra boyundan aşağı felç oldu. Ona bir ömür bakar mısınız?

Hastalık herkesi zamansız yoklayabilir. Ay sene demez..

Evet.

Bakmaktan kasıt razı olup evliliğinize devam eder misiniz , kaçıp gider misiniz ?
Çok zor bir durum..Şu anda çoğu kişi için dile kolay gelse de o şartlar içinde gel gitler yaşanabilir.
Çok şükür tevekküllü biriyim.Zoru görünce kaçmak bize yakışmaz. Allahtan gelen her şeye şükürler olsun.

Zor bir durum evet, elimden geldiğince bakmaya çalışır felç'ine çare bulmayı denerdim sürekli. Sonrasını kestirmek güç, o psikoloji ile neler yapacağımı düzgün kafayla kestiremem

Kendisi felç olayim demiyor.Illa ki zor olur.Ozellikle psikoloji acisindan.Yani bir kadin gucu erkegi tasiyamaz ama Allah'tan gelen bir seye oflamam ben.Kişi sevdiği ile sınanır ve Allah sevdiği kula dert verirmis.

hayır

#5 e tepki olarak dogdum..

bakmam kardesim ne bakicam. baskasini alirim.

Durust olmam gerekirse bakamazdim ben o kadar fedakar bir insan degilim. Aklina ilk geldiginde tabiki evet dersin ama o insanin altini temizleme, banyosu,yemegi vs ilgilenmek insani hem yorar hem de inanilmaz bir sabir ister ve vakit ister. Ama birakip gitmezdim, bir bakici tutardim mutlaka gozumun onunden ayirmazdim. O kadar da esek degiliz .p

Yasamadan verilecek bi cevap degil bence bu ki Allah kimseye de yasatmasin..hic dusunmeden bakarim diyenlere he he dedim gectim :T:

Ben bilemiyorum o kadar dirayetli olabilir miyim, yardim almadan bakamam, ama arkami donup de gitmem. insan yeri geliyo kendi cocuguna bakmakta zorlaniyo.

Bakıp bakmama konusu duruma göre değişir. Bir ömür boyu bakarım ancak bakmak sadece benim ilgilenmem değil ailece ilgilenirim. Onunda ailesi benimde ailem ve bakıcı nezaretinde bakarım. Diğer bir hususa gelince evlenme konusunda bir daha evlenir miyim oda muamma.

Geri