Eşiniz alyans takmazsa tepkiniz ne olur?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Eşiniz Alyans Takmazsa Tepkiniz Ne Olur?

• Kullanılan toplam oy
    59
saka maka yaslaniyoruz..
ne ara büyüdük ne ara bir yuva kurma derdine düştük zaman cok acimasiz ya
bazen dillendiriyorum bunu bazilari gülüyor filan ama ah ulen zaman sıraya dizdin bizi bea.

yüzük eşittir şov, hiiç o kafalarda değilim, zorlamam, kontrol falan etmek taktın mı diye .p
dövme daha güzel sanki, daha özel, tenine işliyor falan, vay bee

Evlendiğim gün dışında 1 gün bile takmadım :d bunu önemseyenler de bana tuhaf geliyor.

Taksinlar tabi... evet anlam olarak çok bir önemi yok geniş çaplı düşününce ve aldatmaya yer arayan her şekilde zaten yapıyor ama işte biraz da böyle kurallar da sınırlar da koymak lazım... takmasini isterim elbette.

dönem kötü, evli mevli demiyor kimse ama yine de yüzüğe bu kadar önem verilmemeli. benim gibi sevmeyenler, ölsem takmam diyenler var.

Vallaha bugüne kadar takmadı, bundan sonra takmıyorsa da kendi bilir kdbfkgl

Yüzük yalnızca bir simge, içinde böyle bir yönelim varsa bunu yüzükle de yapar yüzüksüz de. Ben güven duymalıyım, güven duyduktan sonra hiç problem değil dilerse takmayabilir.

Son düzenleme:
Parmağında alyans ile ne haltlar yiyenler var.. insanlar nasıl birine güvenip evleniyorlar diye dusunuyorum.. çünkü eşlerine soruyorsun asla öyle bir şey akıllarından bile geçmiyor.. bir de bu insanlar eşlerini fingirdedikleri insanlar ile aynı ortama sokup arkadaş bile ediyorlar. Kaç defa şahit oldum. Midem bulanıyor..

takmak istemiyorsa takmaz, ben de çok sevmiyorum yüzük olayını zaten

Yüzük takan için değil, takana göz koyabilecek insanları uzaklaştırmak için takılır. Yani ben evliyim, yavşama der. 2le ense traşını göreyim der.

Geri