Eşiniz alyans takmazsa tepkiniz ne olur?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Eşiniz Alyans Takmazsa Tepkiniz Ne Olur?

• Kullanılan toplam oy
    59
Bekar olup da alyansla one night stand kovalayan çok erkek gördüm. Ve amaçlarına ulaştıklarını da gördüm.
Güven duygusu hakim bir ilişkiyse alyansın bir önemi yok.

evliliği ve yüzük takıp takmamayı neden eşlerin birbirini aldatacağı üzerine kurguluyorsunuz bende bunu anlamıyorum. yani evlilik bir ittifak, alyansta ittifak kurmanın ve aile olmanın nişanesi kökü de latinceden geliyor. ahenk toplumuyuz belli başlı adetlerimiz ritüellerimiz var, yüzük takmak olağan bir durum akabinde takıyor olmaktan hoşnut olurum.
bebiçkoma bazen şov bazende R yapmayı severim. ghkfs

kimseye eleştiri yapmıyorum dileyen takar, dileyen dövmesini yaptırır fakat nikahtan sonra dövmeciye gidene rastlamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Toksik biri miyim bilmiyorum jdjxjd o yüzük takılacak! ;d
Bekar sanıp yürümesinlerr diye heeep

Evlendiğim gün dışında 1 gün bile takmadım :d bunu önemseyenler de bana tuhaf geliyor.
Şunu konuda okuyup,tebessüm ettiğim en güzel yorum.İçimi ferahlattınız hocam.Peki yenge hanım bunu sorun yapmıyor mu?Yapıyorsa veya yaptıysa siz nasıl üstesinden geldiniz.Zira ilerleyen dönemler için bilgi lazım olabilir.Yüzük,saat vb. takılara hiç alışık olmayan kişiler eminim bir gün google aramalarından gelip,tavsiyenizi okuyup dua edecektir. : )

Şunu konuda okuyup,tebessüm ettiğim en güzel yorum.İçimi ferahlattınız hocam.Peki yenge hanım bunu sorun yapmıyor mu?Yapıyorsa veya yaptıysa siz nasıl üstesinden geldiniz.Zira ilerleyen dönemler için bilgi lazım olabilir.Yüzük,saat vb. takılara hiç alışık olmayan kişiler eminim bir gün google aramalarından gelip,tavsiyenizi okuyup dua edecektir. : )
Bu kadar rahat konuşabiliyor olmam, eşimin de bunu sorun etmemesiyle, hatta takı vs gibi şeyleri rutin olarak kullanmayı sevmiyor oluşuyla alakalı. Yüzük takan, takması için baskı gören arkadaşları anlıyorum. Bugün bekarken “hayatta takmam” diyenler o gün yiyecekleri fırçadan ötürü takmak zorunda da kalabilirler ve belki o zaman evliliği biraz anlayabilirler. Lakin burada bazı arkadaşların da dediği gibi “yapmak isteyen her türlü yapar, basit bir yüzük mü engel olacak” mantığı gayet tutarlı. Bana o açıdan anlamsız geliyor. Sizi bir arada tutan şey bir yüzüğün varlığı olmamalı. Eğer sevmiyorsanız bunu en baştan söylemelisiniz ki sonradan tantanası yaşanmasın :ddd ben ikna etmek için yüzükleri sat dedim, masanın üstüne para bırakıp şu parayı da üzerine koy kendine istediğin bir takıyı filan al demiştim, koşarak sattı. :dd ebediyen kurtulmuş oldum :ddd

Bu kadar rahat konuşabiliyor olmam, eşimin de bunu sorun etmemesiyle, hatta takı vs gibi şeyleri rutin olarak kullanmayı sevmiyor oluşuyla alakalı. Yüzük takan, takması için baskı gören arkadaşları anlıyorum. Bugün bekarken “hayatta takmam” diyenler o gün yiyecekleri fırçadan ötürü takmak zorunda da kalabilirler ve belki o zaman evliliği biraz anlayabilirler. Lakin burada bazı arkadaşların da dediği gibi “yapmak isteyen her türlü yapar, basit bir yüzük mü engel olacak” mantığı gayet tutarlı. Bana o açıdan anlamsız geliyor. Sizi bir arada tutan şey bir yüzüğün varlığı olmamalı. Eğer sevmiyorsanız bunu en baştan söylemelisiniz ki sonradan tantanası yaşanmasın :ddd ben ikna etmek için yüzükleri sat dedim, masanın üstüne para bırakıp şu parayı da üzerine koy kendine istediğin bir takıyı filan al demiştim, koşarak sattı. :dd ebediyen kurtulmuş oldum :ddd

Abi sen bir kadınla değil bir melekle evlenmişsin. : ) Allah saadetinizi iki cihanda daim kılsın.

Taksin...alyansi.

Abi sen bir kadınla değil bir melekle evlenmişsin. : ) Allah saadetinizi ve iki cihanda daim kılsın.
Hocam evliliğin belli bir süresinden sonra anlamsız geliyor gerçekten. Saç sakal beyazlıyor artık, ne yüzüğü :ddd Ama bunun yanı sıra evliliğin ilk dönemlerinde sosyal çevre ve iş yaşantısı da etki ediyor kişilere, ister istemez. Benim öyle bir sorunum da yoktu. Kişisel durumlar bunlar, bendeki koşullarla genelleyemem. Mesela ben madenlerde çalışıyorum. Neyimi kıskanacak mesela :d ama plazada çalışıyor olsam durum değişirmiydi bilemem. Yine de eşim o konuda anlayışlı biri, zannetmiyorum sorun olsun. O nedenle şunu bunu yapın demek zor olur, sadece evlilik aşamasının başından itibaren söyleyin diyebilirim. Teşekkür ederim.

Hocam evliliğin belli bir süresinden sonra anlamsız geliyor gerçekten. Saç sakal beyazlıyor artık, ne yüzüğü :ddd Ama bunun yanı sıra evliliğin ilk dönemlerinde sosyal çevre ve iş yaşantısı da etki ediyor kişilere, ister istemez. Benim öyle bir sorunum da yoktu. Kişisel durumlar bunlar, bendeki koşullarla genelleyemem. Mesela ben madenlerde çalışıyorum. Neyimi kıskanacak mesela :d ama plazada çalışıyor olsam durum değişirmiydi bilemem. Yine de eşim o konuda anlayışlı biri, zannetmiyorum sorun olsun. O nedenle şunu bunu yapın demek zor olur, sadece evlilik aşamasının başından itibaren söyleyin diyebilirim. Teşekkür ederim.
Samimi cevaplarınız için teşekkür ederim.Haklısınız aslında bir pislik yapacak olan her türlü,yapar yüzük bu yolda sadece bir sembol ve sembollere anlamları insanlar verir.İsteyen güven mefhumunu yükler,isteyen aşk,isteyen ise haya perdesinin yoksunluğunu.Teoride bilsekte bunları pratikte henüz bir izdivaç kurmadığımız ve yüzük aşamasında bir ilişki yaşamadığım için bana biraz uzak geliyor bu konular.İşin ehlinden veya içinde birisinden cevap almak daha mantıklı.Etrafımda takanda var takmayan da,hepsinin ayrı bir hikayesi olmalı. : )

Nee takı sevmiyor mu. Altında mı takmıyor.....

Parmaginda yuzuk olan erkekler sluty takimi icin bicilmis kaftan gozuken hedeflerdir hanimlar, size bir abi tavsiyesi olsun."Secilmis olan".. sluty'leri daha cok cezbeder.

Eski eşim olur…
Şaka şaka kfjfn
Dürüstlük ve sadakat içten gelir. Yüzük takıyor diye herkes sadık olmaz, kimse yüzük takmıyor diye de çapkın olmaz. İçinde varsa her şartta sadakatsiz olabilir insan.

Normalde yüzük takmayı sevmiyorum, altın hiç sevmiyorum. Günün anısı için fotoğraflarda kalması için belki takılabilir. Çok anlam yüklemek, ileride sıkıntı yaratabiliyor. Evlenmedim ordan biliyorum.

alyans arenada maça gitmedikten sonra alyansın ne önemi var

Geri