Eşiniz alyans takmazsa tepkiniz ne olur?

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Akıl Küpü

Eşiniz Alyans Takmazsa Tepkiniz Ne Olur?

• Kullanılan toplam oy
    59
Tabii ki sadakat yüzükle olmuyor. Takılması gerekir size aidiyet hissediyorsa.

bunlara özgürlük tanımayacaksın, takacak. yoksa doğru anasının kucağına.

Gönüller bir olsun. Alyans falan filan bunlar boş işler

yüzüğü bozduran yarın bir gün kapı önüne koyar.

• Kahkaha
Tepkiler: W
nedenini sorarım yani bir insan yüzüğünü neden takmaz ki? benim zorlamamla takacaksa takmasın zaten. göstermelik takip evden çıkınca cebine koyması zor değil sonuçta..

benimkinin elleri büyük ve parmakları kalın, bence takmasa daha iyi (jdjdjd) ama takacağım diyor ve altın sarısı olanlardan alacağım diyor, vay ben nerelere gidem…

gönlümden taksın isterim ama takmama sebebine bağlı olarak değişir görüşüm.

takmak istemiyosa dövme yaptiririz:liv: demokraside care tükenmez

benim yanımda takıp sonradan çıkartma ihtimalini de düşünecek olursak bi tepkim olmaz, takmıyosa takmasın. alnına bi melis yazdırmamız yok mu :d

gebelik ve doğum süreci hariç hiç bir sebebe ikna olmam, makul bulmam. küçük ya da büyük gelirse tadilat yaptırır uygun hale getiririz, rengini modelini beğenmiyorsa değiştiririz fekat aile olduğumuzu vurgulayan nişaneyi taşırım, taşıttırırım.

gönlümden taksın isterim ama takmama sebebine bağlı olarak değişir görüşüm.
bebiçkom bir sebebim olmayacak. :emoji_two_hearts:

Demir parcası, istedigi zaman cikarip takabilir. Yuzugu bir etiket olarak gormek gibi maalesef ufak ama bazen de hayat kurtaran bir sorunumuz oldugu dogrudur. Ote yandan kisileri iyi hissettirir, sonucta ruhani bir buyusu oldugunada inananlar vardır. Benim icin alyans problem degil ki normal de yuzuk takmayi cok severim, hatta bir suru yuzugumde var. Sade bazen "uff gene bir suru yuzuk takmis" diye takilir ajshdh
Oda isterse takmayabilir, takmasının hos olabileceginide gostermek ciftlerin elinde.

Geri