Eşinin yanında gaz çıkarmayan erkekler, eşinden bir şeyleri gizlemeye ve ihanet etmeye daha meyilli

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Millet g*tüyle flüt çalıyor, biz yok evin içinde osurdun, yok manitonun yanında osurulmaz konusunu tartışıyor..
Şimdi konu mu açalım, forumda manitosunun yanında osurma ihtimali olan üyeler diye :)
Boşanırım diyen var :) bunu yazan kişinin bu hayatta mutlu olma şansı yok.
Demek kocası yatalak olsa g*tünden boku almayacak.

Millet g*tüyle flüt çalıyor, biz yok evin içinde osurdun, yok manitonun yanında osurulmaz konusunu tartışıyor..
Şimdi konu mu açalım, forumda manitosunun yanında osurma ihtimali olan üyeler diye :)
Boşanırım diyen var :) bunu yazan kişinin bu hayatta mutlu olma şansı yok.
Demek kocası yatalak olsa g*tünden boku almayacak.
Abi o ekstrem durum. Yani şimdi eşin/sevgilin yanında gtüyle flüt çalar gibi gaz çıkarsa hoş mu olur?

Abi o ekstrem durum. Yani şimdi eşin/sevgilin yanında gtüyle flüt çalar gibi gaz çıkarsa hoş mu olur?
Hoş olmaz tabii, herhalde kimse zevkine osuruk koklatmak için yapmaz.
İşte kaçar bazen, ya da ortam müsait görür salarsın.
Toplum içinde bunu yapmak saygısızlık. Adam toplu taşıma da şak diye salıyor, ben sesli küfür ediyorum onlara, üstüne alınsın diye.
Abartmamak lazım, o konuda haklısın.

Hoş olmaz tabii, herhalde kimse zevkine osuruk koklatmak için yapmaz.
İşte kaçar bazen, ya da ortam müsait görür salarsın.
Toplum içinde bunu yapmak saygısızlık. Adam toplu taşıma da şak diye salıyor, ben sesli küfür ediyorum onlara, üstüne alınsın diye.
Abartmamak lazım, o konuda haklısın.
Bir evde tuvalet maksimum 10 adım. O derece bir gaz sıkışıklığı yaşayacağını sanmıyorum

Osurmak büyük nimet. Cerrahlar operasyon sonrası pervane olur etrafınızda osurabildiğinizi duymak için.

Birgün gelecek bilimde ve tıpda dahada ilerleyecez ve osurmayı durdurmanın bir yolunu bulmuş olucağız. Genetik bilimin gelişmesiyle gelecekte insanlar artık osurmayacak. Torunlarımıza anlattığımız bir anı olarak kalacak osurmalar.

Geri