Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nshsjsjjdjd olm hizli olmanin neresi kotu neye alindin D millet kavga edicez sanicak simdiBana hızlısın deyip forumdan 3 sevgili yapıp 2 si şehir dışı bir tanesinin fake olduğu söylentisi hala devam ediyor kalkmış burada beni hızlı olmakla itham edeceksin yok öyle bir dünya Gökhan kardeş..Avatarıma çok takıldıysan yazlık moda geçeceğim onu daha çok beğenirsin.. .p
Birbiriyle kankiş kunkiş olan, reelde birçok yerde çaylı kahveli biralı fotoları olan iki hanımcık üyemizden birinin forumdan sevgili yapması, sonra diğerinin de onun sevgilisine göz koyması ve devam eden süreçte birbirlerine sürtüklü bilmem neli küfürlerin havadan uçuşmasından daha kaotik değil ya. Bence merak etme.Kimmiş? İsim vermezseniz çatlarım..
neeeeeeeğ?Birbiriyle kankiş kunkiş olan, reelde birçok yerde çaylı kahveli biralı fotoları olan iki hanımcık üyemizden birinin forumdan sevgili yapması, sonra diğerinin de onun sevgilisine göz koyması ve devam eden süreçte birbirlerine sürtüklü bilmem neli küfürlerin havadan uçuşmasından daha kaotik değil ya. Bence merak etme.

milleti niye avatar yapiyon hocaBen tasvip etmiyorum
Birbiriyle kankiş kunkiş olan, reelde birçok yerde çaylı kahveli biralı fotoları olan iki hanımcık üyemizden birinin forumdan sevgili yapması, sonra diğerinin de onun sevgilisine göz koyması ve devam eden süreçte birbirlerine sürtüklü bilmem neli küfürlerin havadan uçuşmasından daha kaotik değil ya. Bence merak etme.
bence bunu daha sık yapmalılar. Ben bilsem her hafta bi tane dökerdim. @No Pasaran ı göreve davet ediyorum.!hani özel günlerde devlet arşivinden Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları ilk kez halkla paylaşılır ya bu forumun olayları da bu şekilde ara ara paylaşılıyor. neler duyuyoruz öyle.