Eşinin bikini giymesine izin veren insan

• Kullanıcı juju
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Mayo giyer , bikini giyer , (mayokini ) giyer onu çok sevmesem de ama sever ve giyerse giyer. Bunlar onun seçimi benim olamaz. Sadece sosyal medyada paylaşım konusundan rahatsız olurum. İstemem yani

Bana hızlısın deyip forumdan 3 sevgili yapıp 2 si şehir dışı bir tanesinin fake olduğu söylentisi hala devam ediyor kalkmış burada beni hızlı olmakla itham edeceksin yok öyle bir dünya Gökhan kardeş..Avatarıma çok takıldıysan yazlık moda geçeceğim onu daha çok beğenirsin.. .p
Nshsjsjjdjd olm hizli olmanin neresi kotu neye alindin D millet kavga edicez sanicak simdi
Benim anlatmaya calistigim..
Sen de keşiş gibi bir hayat idame ettirmedin forum da. D aydemir akbasin gencligi gibiydin
Rahat ol aga, yaptin helali hos olsun...
Ama sen de once bir yaptigin sansasyonel olaylara bak bi ondan sonra basima bu geldi de mk insaf lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
göbekli eşim olursa mayo giydiririm, o bikini altının göbeğin altında kalıp her an aşağı inecekmiş gibi durması beni gerer. yiğidin malı benim belirlediğim çerçevelerde meydanda olabilir... hafif maçoyum.
peki siz şeyi hatırlıyonuz mu? önce deniz şortunu baldıra kadar sıyırıp fotoğraf atan üyenin sonra cinsiyet değiştirip mayoyla poz verdiğini? üstelik her iki cinsiyetiyle de aynı kişiyle sevgili oldu....

Kimmiş? İsim vermezseniz çatlarım..
Birbiriyle kankiş kunkiş olan, reelde birçok yerde çaylı kahveli biralı fotoları olan iki hanımcık üyemizden birinin forumdan sevgili yapması, sonra diğerinin de onun sevgilisine göz koyması ve devam eden süreçte birbirlerine sürtüklü bilmem neli küfürlerin havadan uçuşmasından daha kaotik değil ya. Bence merak etme.

Birbiriyle kankiş kunkiş olan, reelde birçok yerde çaylı kahveli biralı fotoları olan iki hanımcık üyemizden birinin forumdan sevgili yapması, sonra diğerinin de onun sevgilisine göz koyması ve devam eden süreçte birbirlerine sürtüklü bilmem neli küfürlerin havadan uçuşmasından daha kaotik değil ya. Bence merak etme.
neeeeeeeğ?
1620225433893.png

Böyle üyeler görmek istiyorum

hani özel günlerde devlet arşivinden Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları ilk kez halkla paylaşılır ya bu forumun olayları da bu şekilde ara ara paylaşılıyor. neler duyuyoruz öyle.

hani özel günlerde devlet arşivinden Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları ilk kez halkla paylaşılır ya bu forumun olayları da bu şekilde ara ara paylaşılıyor. neler duyuyoruz öyle.
bence bunu daha sık yapmalılar. Ben bilsem her hafta bi tane dökerdim. @No Pasaran ı göreve davet ediyorum.!

neyse ki benim tanıdıklarım tek eşli insanlar... arkadaşlığımı sorgulamama gerek yok...

Bi xerath mı ne vardı? Her şeyi ifşa ediyordu. Nerede öyle cesur üyeler..

Geri