Eşini üzmeyen erkek hanımcı mıdır sizce?

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Hanımcılık : Erkeğin sabah akşam iş yapan yemeği hazır köle modeline dönüştürme çabası

ya kdjdj babama sordum. dedim ki “sence hanımcılık nedir”, diyor ki eskiden “kılıbık derlerdi; şimdi daha kibar olarak hanımcı” “peki” dedim “sen hanımcı mısın?” diyor ki “değilim, ben anneni çok seviyorum, annenle ev işlerini ortak yapıyoruz, sizi de beraber büyüttük ama eril kişiliğime müdahale ettirmem” kfjfjd ahahah. “eril kişiliğime” eh işte hanımcılık bu:d eşine gözle görülür bir şekilde çok düşkün olan erkeklere “eşine çok düşkün ve değer veren erkek” yerine kısaca “hanımcı” diyoruz. öbürkü çok uzun:d kılıbıklığı hanımcılıkla karıştırmıyoruz, o süklüm püklüm bişi… hanımcılık kazanacak :* mutlu kadın, mutlu toplum. o zaman dans.

kızlar laf aramızda kalsın
ben üzerim

Herkes herkesi üzer bırakın bu işleri :d

itaat et rahat et.
kafa rahat.

Histerik ortadogu kadınının üzülecek bir şey bulamaması mümkün değildir.
Çözüm bugumuz iyi huylu, entelektüel erkekler değil.

"Ben bilmem hamımım bilir" adlı olguyu hayatına yerleştiren erkek Viçır 3'te oyun sonunu getirmiş erkek kadar mutlu mesut yaşar gider doğrusu. Yani ev ekonomisidir, iç dekoredir, vay efendim tabak çanak modeli, amaaan olur, bırak SİMS oynar gibi takılsın.

Sen mutlu, o mutlu, Lerzan Mutlu...

Zaten olması gereken durumdur bu,niye bulunmayan hint kumaşı muamelesi yapılmış ki bu kişiye?
Tabii sadece erkek tarafından bakılmamalı bu duruma,kadının da iletkenliği önemli.
Hanımcı değildir,adam gibi adamdır.

Akilli adamdir , kadin mutluysa dunya guzellesir , degilse vallahi deccale dönüşür .s

larien güzel anlatmış
üstüne diyecek bir şey bulamadım. : ))))

Hanım yerini bildiği sürece ben hanımcı olmaktan gocunmam.
Sonuç olarak artık birbirimize emanetiz.

Geri