Eşini üzmeyen erkek hanımcı mıdır sizce?

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
fenerlidir.
bu ara üzülmekten üzmeye sıra gelmiyordur.

Öyle bir ilişki var mı ki? Hiç üzmüyor ise karşılıklı ilişki yoktur diye düşünüyorum. Hep eşinin dediğini yapıyor ise ee sen nerdesin?

yalvarırım biri söylesin, hanımcı erkek ne demek? sdlfj beni de engellemeyin lütf @glu bey... şu şekil oldum, dayanamadım.dlskj

FCSih7vXMAE0Rvp.jpg

yalvarırım biri söylesin, hanımcı erkek ne demek? sdlfj beni de engellemeyin lütf @glu bey... şu şekil oldum, dayanamadım.dlskj

FCSih7vXMAE0Rvp.jpg

yüz evli erleği toplamışlar bir yere hanımından korkan ayağa kalksın demişler. doksan dokuzu ayağa kalkmış, biri kalkmamış oturuyormuş hala
nasıl yani ne demek şimdi sen oturuyor musun ? sen korkmuyor musun ? demişler, adam da cevap vermiş ; hanım deyince dizlerimin bağı çözüldü demiş.

Merhaba, bu potansiyelli beyefendi tanışabilir miyiz?

Bir şeyleri kategorize etmeye ne çok bayılıyoruz. Çok dal azımsa eşine kıymet veren biri olarak nitelendirmek kafi gelir ki hem kadın hem de erkek için geçerli olur.

yine kimse üzmemiş
ulan uzaylılar ne çektik sizden be

Eşini üzmeyen erkek duyarlıdır anlayışlıdır fakat bahsedildiği gibi hanımcı değildir. Kaba saba eşini ortam içerisinde değersiz gösteren erkekte bu bakış açısınca "erkek" olarak adlandırılıyordur muhtemelen. Neyse ki bilinçli insanlar çok fazla ve kalıpları bu denli sığ değil.

evde kedi, dışarıda aslan olur bu erkekler.....

ben bilmem eşim bilir der hep..... haklı olmayı değil mutlu olmayı tercih etmiştir......

ılıktır ılık.... pembe götlüdür. arada tartışacaksın, sonra gönül alacaksın, heyecan katacaksın ya ne öyle robot gibi hayat mı geçer.....

karisini üzmeyen erkege helal olsun
keske bende üzmeseydim

düsünceli akilli kadinin deyerini bilen erkek üzmez hanimcida olmaz

kadin deyerini bilmeyen kadin ruhundan anlamayan üzer

üzen erkek cahil erkekdir
ben eskiden cahilmisim anladim ama is isden gecdi ya

Geri