Eşin ekonomik durumu çok iyi olsa bile kadının çalışmasına gerek var mıdır ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
hanımla aramdaki cilveleşmelerin bir fetişik objesi olabilir para, hatta alnıma şak diye yapıştırabilir helali hoş olsun. Paspas yapmak angarya, bırakın rus yapsın. Siz göte’nin faust adlı eserinizi okuyup, rezene çayınızı için lütfen

Fetis degil o fantazi.
Erkeklerin hizmetcilere ayri bir ilgisi oldugu icin, paspasi da Mead'e göre "Play and Game" kategorisinde eylemlestirebilirsiniz.
Ama anlamadi.
Insan isine geldigi kadar anliyor.

erkeğin huyu para çok iken, kadının huyu para yok iken anlaşılır derler.

-bir babanne sözü

Fetis degil o fantazi.
Erkeklerin hizmetcilere ayri bir ilgisi oldugu icin, paspasi da Mead'e göre "Play and Game" kategorisinde eylemlestirebilirsiniz.
Ama anlamadi.
Insan isine geldigi kadar anliyor.

Fantezi seksi donlara falan deniyor gstring gibi. para her kapıyı açar tabi ama fetiş daha makul bir terim

Siz hiç sarhoş birinin etil alkol için kan alırken üzerinize kustugunu yasadinizmi ?? evimde otursam artık diyorum ama rezidansin kredisi var çalışmam lazım mecburrrr

Konu eşin zengin olması
Hmm bi arkadaşım vardı mesleği bıraktı eşi zengindi etti ondan 3 çocuk adam 15 yılda boynuzu taktı kız sıfırdan tekrar işe başladı boşanınca
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok

Yukarıdaki metni okudum fikrinizi anlayamadım tek aklımda kalan rezidans ve kan almışsınız

Bırakın işinizi gücünüzü ya
Bana avatar bulun avatarsız kaldım.....

Eşi geçin ya hu aile durumunuz iyiyken de çalışıyorsunuz.
Çalışmak insanı dinç tutar,çalışınca özgürlüğü bilmem de ailelerin birbirine destek olması kadar huzur veren bir şey yok.
Baba evindeyim hala ve çalışmama gerek yokken,ilerisi için yatırım osun diye çalışıyorum.
Eşimin durumu iyi, batıda olduğumuz sürece çalışacağım.Destek olmak her zaman güzeldir.
Hayat müşterek : )

Son düzenleme:
Herkes kadın çalışsın demiş ama herkes eşin maddi durumu iyiyken kadının çalışmadığını ve koca parası yediğini unutmuş.
Kadınların en büyük hatalarından biri de budur, kendi ekonomik özgürlüğünü elde edememesi.
Çalışırken bile eşiniz sizden daha çok kazanıyorsa, kadın hemen onun himayesi altına giriyor (acı ama gerçek bu). Ne yazık ki Türk toplumunda kadınların çoğu kendini ikinci plana atmaya alışkın ve bunu normal karşılıyor.

naptınız gençler soruya cevap bulundu mu? üstteki yorumu okuduktan sonra iyice kafam karıştı benim

Şimdi o kadar okudum, koca da bulamadım, mecbur çalışıyorum.
Bulduğum koca da mazotumu eksiksiz karşılarsa bakicigiz:D

Konu ne ara fantaziye geldi. Uzmanlık alanım.

Ya 1 az edep ya hu fantasilerinizi lütfen şeyetmeyelim konuyu kilitlemek zorunda kalabilirim kalmayadabilirim nerden yapılıyor bilmiyorum çünkü

Kadınlar karakter koyup kendini ispat etmeye çalışırsa mutsuz olurlar. Lan sen kadinsin işte. Niye erkekle eşit olmaya çalışıyorsun ne gerek var sen çok daha üstünsün. Benim file çorap ile halledebilecegim herhangi bir iş yok. Ama sen dünyayı değiştirebilir küresel ısınmayı çözebilir savaşları durdurabilirsin

hizmetciyi olaya nasıl soktun ben onu anlamadım ya.... süreyya'ya hak veriyorum durum eger cok cok kötü degilse evde kalıp cocugumu yetistirmeyi tercih ederim. zamanı eve harcasın derken de evet evde cok fazla yapılacak sey oluyor. hele ki evliysen kadınsan ve calısıyorsan oturacak bes dakikan bile olmuyor malesef

hizmetciyi olaya nasıl soktun ben onu anlamadım ya.... süreyya'ya hak veriyorum durum eger cok cok kötü degilse evde kalıp cocugumu yetistirmeyi tercih ederim. zamanı eve harcasın derken de evet evde cok fazla yapılacak sey oluyor. hele ki evliysen kadınsan ve calısıyorsan oturacak bes dakikan bile olmuyor malesef

Şimdi sen diyince mantıklı geldi katılasım geliyor süreyya diyince böyle olmamıştı

Kendi işimde çalışıyorsam veya sevdiğim bir işte çalışıyorsam devam ederim.
Kimsenin karışmasına da müsade etmem. Sonuçta bana saygısı varsa oda karışmaz.

Vakıf veya dernek kurarak insanlara yardım etmesini çok isterim, kendi mesleğini icra etmesi de önemli. Kadın toplumun itici gücüdür ve sosyal projelerde de erkeklerden daha iyiler.

Geri