Eşin ekonomik durumu çok iyi olsa bile kadının çalışmasına gerek var mıdır ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Hah ağzını öpeyim feveran
(Şu homo konusuna hastalık dedim diye bitanesi bana gizli hibn, diğeri de çocuklukta tacize uğramış dedi. Ulan Meksika biberleri, bunları bana derken aslında seksist yaklaşan ve geyligi aşağılayan sizsiniz)

Konuya gelirsek calisma çocuk bak diyen yok bu vizyonsuzlara. Okuma diyen de yok. Git takı tasarım yap Instagramda fenomen ol. Köy çocuklarına yardım topla. Sokak hayvanlarına mama dağıt Paris'e alışverise git

bu insanın çalışmaktan ne beklediğiyle alakalı. imkanım var; ben sabahtan akşama kadar avm gezeyim, bütün gün yayılayım da diyebilir insan ama düşünmeyen, hiçbir şey üretemeyen, çabalamayan ve idealleri olmayan bir eş olmaktansa şahsen bir şeylerle meşgul olmayı tercih ederim. bunun için mutlaka bir işte çalışıyor olmak gerekmiyor.

kadınlarla ilgili olarak mehmet aslantuğ zaten gereken cevabı vermişti. 1:35’ten sonrası.

https://www.youtube.com/watch?v=8_WD7Qvj6xU

Çalışırım.. Adam çalışmasın idare etsin evi

Kocam evinde otursun beni beklesin ben bakarım ona..:)

Akşam yayın var :/ uçuyor olacağım ne bahtsız misim anlamadim ki :/

Sayıııın üyeler, çoğu postta feministlikten bahsetmişsiniz.Ancak! Türkiye'de çoğu kadın feminizmin ne olduğunu bilmiyor ve -yazdıklarınızdan görüldüğü üzere- topluma farklı yansıtılıyor. Sizler de -yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla- feminizmi yanlış ve kötü bir şeymiş gibi gösteriyorsunuz. Yani siz de bilmiyorsunuz. O yüzden boş yapmayın. Evet.

Juju feminizm ne demek ve biz onu nasıl gösteriyoruz bize açıklamak ister misin ? Bu sayede hem bilmeyenler öğrenmiş olur hem de Bir dahakine dolu yapmış oluruz.

Juju feminizm ne demek ve biz onu nasıl gösteriyoruz bize açıklamak ister misin ? Bu sayede hem bilmeyenler öğrenmiş olur hem de Bir dahakine dolu yapmış oluruz.

Sevgili fevo, elbette uzun bir yazı yazabileceğim bi süre bulunca severek paylaşmak isterim. Gerçekten mükemmel bir üyeyim.

Henüz bir mükemmelliğini göremedik bizi bundan mahrum bırakma bekliyoruz heyecanla :)

Ben çalışmayan flörtöz bile sevmem. Big ass kendinden oluşmuşsa ilgimi çeker, yatarak büyütülmeş netice hoş değildir. Çalışmayan kadına vereceğim önem rakı masamdaki maydanoz ve limon kadar sondadır. Elimin tersiyle en uca kadar iterim, ay çekil grzklı der gibi.​

kendi işimse çalışırım. maaşlı işse çalışmayabilirim. etkinlikten etkinliği güzellik salonlarından spor salonlarına koşmak varken neden çalışim

Bos duran insan sevmem, kadini erkegi yoktur bunun, calisin anacim ha paran coksa o zaman faydali islerde calisin, gezin gorun birilerinin hayatina dokunun olumlu yonde.

Yav.
Zevk icin mi calisionuz?
Zevk icin kim calismis?Zevk icin yapiyorum diyenlerin hayatdan zevk alamamasina delaletdir.
Paradir ön kosul.Para.
Para icin calisilir.
Insan sadece calisarak mi üretir?Aa bak bu güzel bir soru.
Soru neydi?
Kocanin ekonomik durumu iyi olursa... .
Hipotetik yaklasacak olursak,bu durumda kadinin calismasi mantiksiz ya.Zamanini evine harcasin.Ne bilim coluk cocugunun egitimine versin kendini.
Iyi bir gelecegi böyle üretebilir.
Pedagojik yönde egitilmek istenilen cocuga cok zaman harcamaniz gerek.Cocuk yapmak istemiom diyosaniz ne seyime evlenionuz o zaman?

Zamanını evine harcasın kısmına kadar okudum sonu hayal kırıklığıyla biten filmlerde acı bir tat olur ya o tat geldi ağzıma. zamanı eve harcamak derken boru tesisat işleri, ampül avize takmak vs kastediyorsun dimi süreyya veya boya badana da olabilir. Eğer temizlik, bulaşık ise bence bir rus hizmetçi alınsın eve olmaz mı ?

Zamanını evine harcasın kısmına kadar okudum sonu hayal kırıklığıyla biten filmlerde acı bir tat olur ya o tat geldi ağzıma. zamanı eve harcamak derken boru tesisat işleri, ampül avize takmak vs kastediyorsun dimi süreyya veya boya badana da olabilir. Eğer temizlik, bulaşık ise bence bir rus hizmetçi alınsın eve olmaz mı ?

Calismayan kadinin bir isi de kocasini stalklamak olsun bari feveran.
Diger saydiklariniz yetenek isi.
Hizmetci de bi zahmet koca evde yokken gelsin.
Ki hizmetciye ne gerek var?Anlamadim yani.

Calismayan kadinin bir isi de kocasini stalklamak olsun bari feveran.
Diger saydiklariniz yetenek isi.
Hizmetci de bi zahmet koca evde yokken gelsin.
Ki hizmetciye ne gerek var?Anlamadim yani.

Şimdi senin eşin multimilyoner sen evde paspas yapacaksın yani ? Kocanız yokken isteme sebebin de evlendiğin insanın aşnik fişnik yapacak olma ihtimali mi ? şimdi ki ilişkilerde hiç güven kalmamış.

Kendi tercihi tabii, ancak..
“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün kafasının karışmasına bırakmamalı”

Şimdi senin eşin multimilyoner sen evde paspas yapacaksın yani ? Kocanız yokken isteme sebebin de evlendiğin insanın aşnik fişnik yapacak olma ihtimali mi ? şimdi ki ilişkilerde hiç güven kalmamış.

Demin belirli hizmet icin para alirim diyene yakismiyor bunlar.s
Paspas yapmak is degil mi?
Konu calismak..

Demin belirli hizmet icin para alirim diyene yakismiyor bunlar.s
Paspas yapmak is degil mi?
Konu calismak..

hanımla aramdaki cilveleşmelerin bir fetişik objesi olabilir para, hatta alnıma şak diye yapıştırabilir helali hoş olsun. Paspas yapmak angarya, bırakın rus yapsın. Siz göte’nin faust adlı eserini okuyup, rezene çayınızı için lütfen

Geri