Eşimden Çocuk Yapmak İstemiyorum

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Kocan çocuk istiyorsa boşan..
Kocan çocuk istemiyorsa devam et.
Sen çocuk istiyorsan yap.. ama üremezsen daha iyi olabilir.

Yine bekarlar, cocuk sahibi olmayanlar ne cok sey soylemis oyle :teh:
Ben derdini cok iyi anladim bu hanim ablanin. Ama cozumu yok iste yasayip gorecek :aeg:

Yine bekarlar, cocuk sahibi olmayanlar ne cok sey soylemis oyle :teh:
Ben derdini cok iyi anladim bu hanim ablanin. Ama cozumu yok iste yasayip gorecek :aeg:

Bazıları iyi adamların iyi koca , iyi kocaların iyi baba olmayacagını anlamıyor değil mi lane ?

Bazıları iyi adamların iyi koca , iyi kocaların iyi baba olmayacagını anlamıyor değil mi lane ?

Yorumu yazarken edri gorse beni kesin anlardi demistim. Hakli cikmisim :)
Bu her bosanip evliligi yurutemeyene kotu insandi demek gibi olurdu heralde.
Evlilik cok surprizlerle dolu, belki de ailesine ragmen mukemmel bi baba cikacak o adamin icinden. Ama ongoruler ise yaramiyor bu iste.

Oturup bir de adamla konusmasi lazim
Sorumlulugu cidden alamiyorsa ve kendisi cocuk istiyorsa, bosanmasi gerek. Bosaninca da ha diye iyi baba olabilecek biriyle tanisip evlenme ihtimali de dusuk.

Oturup bir de adamla konusmasi lazim
Sorumlulugu cidden alamiyorsa ve kendisi cocuk istiyorsa, bosanmasi gerek. Bosaninca da ha diye iyi baba olabilecek biriyle tanisip evlenme ihtimali de dusuk.

Yapma shini adam baba olmadan iyi baba olup olamayacagini da bilemez ki. Ben mesela cok mukemmel bi anne olacaktim planlarima gore. Olamadim :aeg:

Yorumu yazarken edri gorse beni kesin anlardi demistim. Hakli cikmisim :)
Bu her bosanip evliligi yurutemeyene kotu insandi demek gibi olurdu heralde.
Evlilik cok surprizlerle dolu, belki de ailesine ragmen mukemmel bi baba cikacak o adamin icinden. Ama ongoruler ise yaramiyor bu iste.

Sen benden daha iyi biliyorsun.Çocuk sahibisin sonuçta, bazen evlilik için iki dogru insan olsanız bile çocuk için dogru zemini oluşturabilecek insanlar olamıyorsunuz. Bunun farkında olmadan ya da farkında olarak cocuk yaptıgınız zaman hem cocuk için hemde toplum için saglıksız bıreyler ve ortamlar oluşturmuş oluyorusunuz. Zaten evlilik her insan için biraz varsayımdan ibaret değil mi?

Yapma shini adam baba olmadan iyi baba olup olamayacagini da bilemez ki. Ben mesela cok mukemmel bi anne olacaktim planlarima gore. Olamadim :aeg:

Bilemez elbette ama cocuk isteyip istemedigini, anneye ne kadar yardim edebilecegini, cocuk egitiminden neleri algiladigini, onun icin nelerin onemli oldugunu bilir. Potansiyel olup olmadigini bu sekilde gorursun.

Eger cocuk istemiyorsa, bence zorlamanin da bir alemi yok, cunku ciftin istekleri farkli.

Bence kadinin kafasinda cocuk varsa, iyi baba olamayacak adamla da evlenmemeli lanemoje. Sorumsuz, karakteri duzgun olmayip, cocuklarina iyi ornek olamayacaksa onlari en bastan elesinler.

Bilemez elbette ama cocuk isteyip istemedigini, anneye ne kadar yardim edebilecegini, cocuk egitiminden neleri algiladigini, onun icin nelerin onemli oldugunu bilir. Potansiyel olup olmadigini bu sekilde gorursun.

Eger cocuk istemiyorsa, bence zorlamanin da bir alemi yok, cunku ciftin istekleri farkli.

Bence kadinin kafasinda cocuk varsa, iyi baba olamayacak adamla da evlenmemeli lanemoje. Sorumsuz, karakteri duzgun olmayip, cocuklarina iyi ornek olamayacaksa onlari en bastan elesinler.

Shini oylesiyle cocuk yapmayi birak evlenmesin zaten. Ben burdaki mevzuya gore konsmustum, evlilikte sorun varsa cocuk duzeltiri zaten eliyorum.
Ama evlilik yuruyor, adam da cok iyi baba olacagini dusunuyor, cunku henuz kolik bi bebekle, uykusuz gecelerle, ofke nobetleriyle tanismamis bu adam. Diyorum ki yasamadan bilemez, bazen istese de ibansa da gucu yetmez.
Ya da cok istekli degildir ama kucagina aldigi an hersey degisir. Ozetle bilemedigimiz seylerin planini yapamayiz, yasar goruruz. Benim fikrim bu yonde :aeg:

ne kadar saçma. Sen korkuyorsun diye baba olarak görmüyorsun diye öyle mi olacak? Belki adam senden daha iyi bir ebeveyn olacak.
Neyse karışmak istemem bu konular beni bayıyor :d

Geri