Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Puzzle halısı al istersen çok pratik oluyor, yapacağın zaman açıyorsun. Masa üstü kalabalığına kızan kocalar icin çözüm: )Benimki puzzel'a kiziyor. Yemek masasina yapinca orayi kapliyor o masada yemek yiyemiyoruz diye.... napim daha buyuk ev al orayada ayri odada yapim.....
Evet gormustum ama elim varip siparis vermedim henuz.Puzzle halısı al istersen çok pratik oluyor, yapacağın zaman açıyorsun. Masa üstü kalabalığına kızan kocalar icin çözüm: )
İmla kuralları o kadar düzgün, o kadar güzel Türkçeyle yazılmış ki, anlamadım.Çok sevimli bir hobi. İnsanların farklı hobileri olmasını çekici bulurum. Bir hobiyi tutkuyla yapmak çok güzel ama birliktelikler de hobinize ondan daha çok zaman ayırmanız sorun olabilir. Eşiniz belki de sizle daha fazla zaman geçirmek istediğini söylemek istiyor olabilir. Legolarınızı sizin haberiniz olmadan satması sizin için bardağı taşıran damla olmuş. 10 yıllık evlilik de dile kolay. Tek sorun buysa, çözülebilir bence. Size bu konuda kızıyor olabilir belki, başka bir konuda size sevgisini hissediyor olmasa 10 yıl da bu birliktelik sürmezdi diye düşünüyorum. Bence anlaşma yolunu bulabilirsiniz.
İmla kuralları o kadar düzgün, o kadar güzel Türkçeyle yazılmış ki, anlamadım.
Sende sorun yokOna rağmen anlaşamıyorsam, benden Güzin abla da olmaz.
Sende sorun yok
O alışkın değil noktalarda 1sn durduğuna o kadar eminim ki sonrasını okurken önceki okuduğunu unutuyor jdkdkdk

Oglak burcu, Çok galb.Eşiniz oğlak burcu olabilir mi, sadece soru. Flmdskmdkd