Stockholm Sendromu
Elmas Üye
deneme
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
eşinin göbek deliğiyle oynamayan da ne bileyim.
Klinik psikoloji dersleri lisansta da veriliyor zaten.
Bayagi bayagi suc ama kim neyi sallar.
Psikolojinin ulkede dustugu hale üzülüyorum. Egitimden sahadaki modern psikoloji adı altındaki uygulamalarina kadar. İ.Ü.'nün Freudyen, 'psikolog' unvanını buram buram taşıyan psikologlari kalmadi. İ.Ü.'de hoca da kalmadi. Neyse sapti konu.
Teşekkürler.
Ortalaması 10-15 dk.hjsjssjdeneme
Binali'nin okuma yazma yok, adam ilköğretim iki terk 20 tane diploması var.Pdr okuyan bile bu ünvanı kullanıyor artık, ele ayağa düştü gerçekten.
Hayrola ne işler çeviriyorsun?Ortalaması 10-15 dk.hjsjssj
Bilgilendirme için teşekkürler.Zengin parasıyla, fakir karısıyla oynarmış…
Klinik psikolog ünvanı sana da çok yakışırBinali'nin okuma yazma yok, adam ilköğretim iki terk 20 tane diploması var.
Bu ülkede ayaklar altında olmayan ne var ki.
Son 20 yılda alınan unvanlar %90 oranın da parayla satın alınmış olduğu gerçeği var.
Bir de senin ülkedeki bütün böyle değişik bilgileri bellekte tutman, bayılıyorum sana
Esra Ezmeci kim ya ahaha.
En son 1 sene önce klinik psikoloji ücreti 1 milyon falandı ya djjfjKlinik psikolog ünvanı sana da çok yakışır
Benim birçok ünvan var canım, delilerin delisiyim ben..Klinik psikolog ünvanı sana da çok yakışır
Cafer Adana'da edindi zaten bu ünvanı, ücretsiz...En son 1 sene önce klinik psikoloji ücreti 1 milyon falandı ya djjfj
Bu ücretle bu ünvanı alsam dövme falan yaptırırım alnıma jdjdjdj