“Eşim hep göbek deliğimle oynuyor.”

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Doğa Üstü Olaylar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hakkaten kadın olmak zormuş! Nelere ne tür iğrençliklere katlanıyorsun evlilik adı altında..

• Kahkaha
Tepkiler: W
Forum üyesi olmak da zor valla.
Sürekli Yabani'nin haaber değeri olmayan saçma konularına katlanıyoruz forum paylaşımı adı altında..

Ahahahaha kahkaha attım şu an, sandalyeden düşüyordum.​
Bir şey olmaz bebeğim ya seni tahrik etmek istiyor biliyor bu işi abi adasff​

Görende burada seni tıp alanında araştırma yapıyor sanacak.onca saçma daha saçma konularda sidik yarışına girerken ne hikmetse benim konulara gelince aklın şeyine geliyor D:

Görende burada seni tıp alanında araştırma yapıyor sanacak.onca saçma daha saçma konularda sidik yarışına girerken ne hikmetse benim konulara gelince aklın şeyine geliyor D:
Bu forumda aklı şeyinde olan tek bir üye var onun da kim olduğunu açtığı konular dolayısıyla söylemeye gerek yok. :D

Tamam da, sabah akşam işi gücü bırakıp oynuyormuş.
Kadının göbeği maden ocağı mı ahah. Gençken tamam da diyor, yaşı başı aldık artık sıkıldım diyor.
el alışkanlığı olmuştur
napsın adamcağız yani
ay bu kadınlarda bi tuhaf birşey beğenmiyolarkdmxjsj

el alışkanlığı olmuştur
napsın adamcağız yani
ay bu kadınlarda bi tuhaf birşey beğenmiyolarkdmxjsj
Aynen, hiçbir şey beğenmiyorsunuz... Göbeği ile oynamayı bıraksa, sen başkasının göbeğini elliyorsun diye kavga çıkarır :)

Klinik master mi lisansla beraber mi
Şu şekilde bir savunması var:

"Ezmeci, klinik psikoloji alanında dersler aldığını ve yüksek lisans yaptığını öne sürdü; "klinik psikolog" ünvanını kullanmadığını savundu. Ancak savcılık, tabeladaki ifadeyi suç unsuru olarak değerlendirdi."

eşinin göbek deliğiyle oynamayan da ne bileyim.

Şu şekilde bir savunması var:

"Ezmeci, klinik psikoloji alanında dersler aldığını ve yüksek lisans yaptığını öne sürdü; "klinik psikolog" ünvanını kullanmadığını savundu. Ancak savcılık, tabeladaki ifadeyi suç unsuru olarak değerlendirdi."

Klinik psikoloji dersleri lisansta da veriliyor zaten.
Bayagi bayagi suc ama kim neyi sallar.
Psikolojinin ulkede dustugu hale üzülüyorum. Egitimden sahadaki modern psikoloji adı altındaki uygulamalarina kadar. İ.Ü.'nün Freudyen, 'psikolog' unvanını buram buram taşıyan psikologlari kalmadi. İ.Ü.'de hoca da kalmadi. Neyse sapti konu.
Teşekkürler.

Geri