Hakkaten kadın olmak zormuş! Nelere ne tür iğrençliklere katlanıyorsun evlilik adı altında..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu forumda aklı şeyinde olan tek bir üye var onun da kim olduğunu açtığı konular dolayısıyla söylemeye gerek yok.Görende burada seni tıp alanında araştırma yapıyor sanacak.onca saçma daha saçma konularda sidik yarışına girerken ne hikmetse benim konulara gelince aklın şeyine geliyor D:
Tamam da, sabah akşam işi gücü bırakıp oynuyormuş.e oynasın ne olcak
el alışkanlığı olmuşturTamam da, sabah akşam işi gücü bırakıp oynuyormuş.
Kadının göbeği maden ocağı mı ahah. Gençken tamam da diyor, yaşı başı aldık artık sıkıldım diyor.
Aynen, hiçbir şey beğenmiyorsunuz... Göbeği ile oynamayı bıraksa, sen başkasının göbeğini elliyorsun diye kavga çıkarırel alışkanlığı olmuştur
napsın adamcağız yani
ay bu kadınlarda bi tuhaf birşey beğenmiyolarkdmxjsj
Hakkaten kadın olmak zormuş! Nelere ne tür iğrençliklere katlanıyorsun evlilik adı altında..
Esra Ezmeci'nin de klinik psikolog ünvanı sahte çıktı yabani buna ne diyorsun...
Şu şekilde bir savunması var:Klinik master mi lisansla beraber mi
Tanımıyorum ama yoksa şu sunucu mu? Artık o kadar tuhaf şeylere şahit oldum ki,Bülent Ersoy üçüz doğurdu deseler gram şaşırmam..!Esra Ezmeci'nin de klinik psikolog ünvanı sahte çıktı yabani buna ne diyorsun...
En kısa sürede "Bülent Ersoy dördüz doğurdu" haberini de bekliyoruz forumda Yabaniyeciğim <3 gllfkdkdTanımıyorum ama yoksa şu sunucu mu? Artık o kadar tuhaf şeylere şahit oldum ki,Bülent Ersoy üçüz doğurdu deseler gram şaşırmam..!
Bi kerecik doğursa artık hiç kimse tutamaz zaten yüce rabbim izin vermiyor..En kısa sürede "Bülent Ersoy dördüz doğurdu" haberini de bekliyoruz forumda Yabaniyeciğim <3 gllfkdkd
Şu şekilde bir savunması var:
"Ezmeci, klinik psikoloji alanında dersler aldığını ve yüksek lisans yaptığını öne sürdü; "klinik psikolog" ünvanını kullanmadığını savundu. Ancak savcılık, tabeladaki ifadeyi suç unsuru olarak değerlendirdi."