“Eşim hep göbek deliğimle oynuyor.”

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Doğa Üstü Olaylar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu bir yardım çığlığı arkadaşlar. Niye dalga geçiyorsunuz

Küçükken dokunma açılır diye korkuturlardı bizi göbek deliği ile oynanmaz

ya kadina uzuldum :d simdi benim de verebilecegim tavsiyeler var, ama, ama iste:d igrendiginiz veya sizi rahatsiz eden biriyle yan yana uyudugunuzu dusunun. ayni zamanda seviyorsunuz da *kots. sezen yazmis trump, iran, benzin fiyatlari derdimiz var diye. asil bunlara razi gelinir :d adam kadini da dinlemiyormus, kadinin 'rahatsiz oluyorum' demesine ragmen. e bu ne bicim, ne kotu hayat kadinin yasadigi :d ilacla gitsin her aksam desem cok mu seytanca olur ihihih uh.. nasil olsa bosanmayacagini, adamin da degismeyecegini anladigimiza gore.....

Uyumadan önce göbeğinin üzerine fare kapanı koy bacım. Elini uzattığı anda parmakları kırılsında bak bakalım bir daha izinsiz göbek deliğinizi ellemeye çalışıyor mu? Evliliğinde bokunu çıkardılar iyice, insan izinsiz ve sürekli sürekli eşinin göbek deliğine dokunur mu yahu?

Tamam da senin garipliklerini evlendi diye senle bütün bağlarını birleştirdi diye niye rahatsızlık verecek boyuta getirip kadını kendinden uzaklaştırırsın ki.. ne manyaklar var ya

Sen de onunkiyle oyna

Kulak mememle oynayan kız arkadaşım vardı..

Bazıları böyle seviyor demek..

Geri