Eşim gerçekten kötü kokuyor

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Adam da; "Senin suyun metre küp fiyatından haberin var mı?" diyormuş. :))

Şaka bir yana, o duruma düşmek çok kötü bir durum. O algıyı yenmek bile zaman alır.

Genelde erko kuşkolar kokar da, kokan kadın da yani...
İmandan soğutur ya.

-Mastor kulunuz efendim, en büyük günahı; imandan soğumuş.
-Neden soğumuş?
-Bir akşamüstü içerken karşısına bir kız arkadaşı oturmuş, ter kokoyurmuş, tepe vantilatörü de üstüne üstüne vermiş kokuyu...
-Affedin kulumu.

Bakın Allah bile hak verdi ya. Abi çekilmez o koku.

Eşim yok hakbadim filan yok lakin yaz-kış günde 2 defa duş alıyorum, alın kardeşim şu duşu sürekli.

Annem bıktı elimden, hamam çalıştırsam bu kadar havlu çıkmaz diyor, bi' abartma be kardeşim öf.

Çok konuşiyo ya, hak etti, gidim de saçını bozim.

Iyy bu çok kötü bir şey bence de, hayal edemiyorum:d Koku benim için çok önemli, ortamdaki her şeyin ve herkesin kokusunu ayırt edebilirim, bazen insanları bir kokuyla eşlerim, olayları bir kokuyla anımsarım ve hayır sinestet değilim, o aşamada değil nfjf Koku her şeyi ama her şeyi etkiler, eş ilişkisi merkezde.
Buraya bir şey yazacaktım ama zaten Thalassa yazmıştı hatırladım, çok iyi yöntem olabilir kfjf ahaha.

karımı ne yapacağım diyenle
bunu sevgili yapın

Koku herseydir
Sadece kokusuna bile asik olabilirim
Filan falan

Su ile tanıştırsın kokudan şikayetçi olan kimse :)
Su - Eşim
Eşim - Su

Larien gibiyim bende kokulara çok hassas oluyorum, kişileri kullandığı parfümleriyle hatırlarım...
anıları kokulara sıkıştırırım...
hafızamı tetikleyen şey kesinlikle kokudur...
eşim...
kötü koksaydı eşim olur muydu bilemiyorum...
antalya gibi bir yer imtihandır benim için...

Size pek sık karşılaşmadığınız bir sorunumu anlatmak istiyorum. Eşim gerçekten kötü kokuyor ve bu durum artık tahammül edilemez bir hâl aldı. Evliliğimizin başında böyle bir sorun yoktu ancak zamanla kişisel bakımına eskisi kadar özen göstermemeye başladı. İki yıldır evliyiz ve ne yazık ki bu sorun her geçen gün benim için daha da büyüyor. Ter kokusu, ayak kokusu ve bazen de uzun süre duş almamış gibi bir koku yayıyor. Ona nazikçe deodorant, parfüm ve kişisel bakım ürünleri kullanmasını önerdiğimde ya umursamıyor ya da “Abartıyorsun” diyerek geçiştiriyor. Bu durumu yüzüne açıkça söylemekten çekiniyorum çünkü onu kırmak istemiyorum. Fakat bu sorun hem günlük hayatımızı hem de ilişkimizin romantik yönünü olumsuz etkiliyor. Eşimi çok seviyorum ve bu sorunu onu kırmadan çözümlemek istiyorum. Sizden akıl almaya ihtiyacım var. Onun kendine daha fazla bakım göstermesini sağlamak için ne yapabilirim?
Nazikçe mi?

Hayvan leşi gibi kokuyorsun, git tımarlan demelisin. Yetişkin bir kişi özbakımını yapamıyor mu? Sana saygısı olsa temiz olur. Dişleri 3 kilo katran bağlamıştır. Hamama götürüp tellak eline ver cifle ve halı firçası ile ova ova kirlerini döksün 5 kilo kir çıkar tanıyamazsın. Ne biçim şey okurken tiksindim.

Geri