angie
Elmas Üye
Hiç yurtta kalmamış bu yorum yapan insanlar galiba…o sırada ev de hiç bir şeyden habersiz ve masum masum televizyon izleyen özlem hanımın kokmayan eşi...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hiç yurtta kalmamış bu yorum yapan insanlar galiba…o sırada ev de hiç bir şeyden habersiz ve masum masum televizyon izleyen özlem hanımın kokmayan eşi...
yurt hikayelerine girme lütfen, kadınlardan soğuyorum sonra.Hiç yurtta kalmamış bu yorum yapan insanlar galiba…
Yurtta yaşadıklarımı kitap yapsam bestseller alırım…yurt hikayelerine girme lütfen, kadınlardan soğuyorum sonra.
Bunun alıntı olduğunu anlayacak kadar zeki olduklarını düşünüyorum ☺@Özlem alıntı yaz konuya. Herkes sen sanıyor. Kfjfjjfjf
En çok eğlendiğim bölüm burası ndmdmdÖnceden buraya açılan konular hem @Katre'nin başına gelen şeyler sanıyordum
Kadına ne acımıştım hey gidi
Nazikçe mi?Size pek sık karşılaşmadığınız bir sorunumu anlatmak istiyorum. Eşim gerçekten kötü kokuyor ve bu durum artık tahammül edilemez bir hâl aldı. Evliliğimizin başında böyle bir sorun yoktu ancak zamanla kişisel bakımına eskisi kadar özen göstermemeye başladı. İki yıldır evliyiz ve ne yazık ki bu sorun her geçen gün benim için daha da büyüyor. Ter kokusu, ayak kokusu ve bazen de uzun süre duş almamış gibi bir koku yayıyor. Ona nazikçe deodorant, parfüm ve kişisel bakım ürünleri kullanmasını önerdiğimde ya umursamıyor ya da “Abartıyorsun” diyerek geçiştiriyor. Bu durumu yüzüne açıkça söylemekten çekiniyorum çünkü onu kırmak istemiyorum. Fakat bu sorun hem günlük hayatımızı hem de ilişkimizin romantik yönünü olumsuz etkiliyor. Eşimi çok seviyorum ve bu sorunu onu kırmadan çözümlemek istiyorum. Sizden akıl almaya ihtiyacım var. Onun kendine daha fazla bakım göstermesini sağlamak için ne yapabilirim?