Eşim gerçekten kötü kokuyor

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Size pek sık karşılaşmadığınız bir sorunumu anlatmak istiyorum. Eşim gerçekten kötü kokuyor ve bu durum artık tahammül edilemez bir hâl aldı. Evliliğimizin başında böyle bir sorun yoktu ancak zamanla kişisel bakımına eskisi kadar özen göstermemeye başladı. İki yıldır evliyiz ve ne yazık ki bu sorun her geçen gün benim için daha da büyüyor. Ter kokusu, ayak kokusu ve bazen de uzun süre duş almamış gibi bir koku yayıyor. Ona nazikçe deodorant, parfüm ve kişisel bakım ürünleri kullanmasını önerdiğimde ya umursamıyor ya da “Abartıyorsun” diyerek geçiştiriyor. Bu durumu yüzüne açıkça söylemekten çekiniyorum çünkü onu kırmak istemiyorum. Fakat bu sorun hem günlük hayatımızı hem de ilişkimizin romantik yönünü olumsuz etkiliyor. Eşimi çok seviyorum ve bu sorunu onu kırmadan çözümlemek istiyorum. Sizden akıl almaya ihtiyacım var. Onun kendine daha fazla bakım göstermesini sağlamak için ne yapabilirim?

Abla bu soruları nerden buluyorsun ?
Kızlar soruyor da mı ?

valla ablacım hayat bile içine girilmeyecek kadar kötü kokuyor. en iyisi dışında durup sırtını dönmek. (tavsiyedir)

ten olayı başıma geldi
sevişmeden olmaz

Kırmaktan korkup konfor alanını rezil hale getirmek! Gerek yok böyle fedakarlıklara.

Yüzüne doğru düzgün söyleyemiyorsan, her ne şekilde söylersen söyle alacağın tepkinin kaba olacağından korkuyorsan ya da kırılacağından eminsen ya adamı kendi ellerinle temizle (!?) ya da durumu kabullen.

Bazıları da sürekli osuruyor.

Kokan erkeği ne yapmak lazım memati?
-yakmak lazım

Duşa gel bak sana ne vereceğim de. Duşa sok bi güzel kesele yıka pakla sonra ödül mamasını ver.
Odul mamasini dusta verse daha kesin cozum olmaz mi?
Boylece temizlige istirakida saglanmis olur.
Ayrica her dus aldiginda odul mamasi alacagiyla iliskilendirir durumu.

"sks istiyom ama pis kokuyon, midemi bulandiriyon. bilmem nasil cozulur bu." diyi ver, gerisi hallolur sanki :d aninda. erkekler zor varliklar degil. biraz acik konusacaksin, biraz da bir problemin var oldugunu, ama cozumu onda oldugunu belirteceksin. bir o cozebilir, cunku o cok voooav. adam. hatta bu problem cozulduyse, basit de olsa, evet sadece yikanmak, basarinin kendisinden geldigini hissedip, senin istedigin yoldan devam edecek. that's it. win-win :d erkekler cocuk gibi aslinda. biraz mal ve yorucular, yani olabiliyorlar bazilari

Son düzenleme:
Sana tavsiyem bu tür konuları böyle ortamlarda değil ilişkiler konusunda uzman olanlardan profesyönel bir destek alman.

oto yıkamacıda 2 jetona halledersin ablam.
önce köpüğü güzelce sık fırçala sonra vur tazyikli suyu bebekken annesinin sürdüğü bebek yağı bile cildinden geri çıkar ne koku kalır ne kir pas.

Geri