Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir VAHŞİ de ben olurum, kalbinden çıkarmazsa kalbini ele güne çıkarıveririz…
AynennHmm. Açık kalp ameliyatı...
İşin içinde bir kadın başka bir kadının kocasıyla, eski eşi olması sebebiyle muhatap oluyor ve yeni eşi bu durumu sorguluyorsa; Kaç-kaç uranyum denilebilir ancak. Ama ben baştan söyleyeyim bu işin sonun da eski eşi hz Meryem bile olsa suçlu yine erkek çıkacak değil mi? Yorma bizi bu sanal ortamlar da çözüm basit. Şerefsizliği erkeğe yüklersin, arkasından da neden erkekler hep böyle dersin. Hooop taraftar desteğini de aldın mı vur patlasın çal oynasın. Masum ve mağdur olarak başka bir ilişkisi olsa bile safiyane yardım etmek isteyen başka bir partner elbet bulunur..48 yaşındayım, ikinci evliliğimi yaptım geçen yıl. Eşimle severek evlendik, evlendikten sonra fark ettim ki eşim eski eşini hayatından hiç çıkarmamış. Bayramlarda mesaj atıyor, özel günlerde arıyor, geçen ay hasta olduğunda gizlice ziyaretine gitmiş. “İnsanlıktır” diyor, “Vefa” diyor ama ben her seferinde biraz daha fazla üzülüyorum. Tartıştığımızda suçlu, kıskanç ben oluyorum. Anlayışsız olgunlaşamamış gibi görülüyorum. Asıl darbeyi geçen hafta aldım. Telefonunda eski eşine yazdığı ama bana hiç yazmadığı bir cümleyi gördüm: “Sana her zaman borçluyum”. Aklım başımdan gitti kendimi yiyip bitirdim. Merak ettiğim geçmişle bağını koparamayan bir adamla gelecek kurulabilir mi? Ben baştan hiç girmemem gereken bir evliliğin içinde miyim?
Alıntı yazınca heycanı kalmıyorHikayeleri kızlar soruyordan mi buluyorsun xd alıntı falan yaz bari dmmdkckfll
koptum.dddddmilletçe kandırılmaya çok müsaitiz normal : ) ciddiye alınması gereken şeyleri almıyor, alınmaması gereken şeyleri ise fazlasıyla alıyoruz. bunu ciddiye alsam zaytung haberlerini de ciddiye alırdım.
mektup sahibi soru:
-güzin abla genç, mercedesi olan bir çocukla tanıştım, çok da yakışıklı. birbirimizi görür görmez aşık olduk. benimle evlenmek istediğini söylüyor, ailesiyle tanıştırmak için beni evine götürdü ama ailesi evde yoktu, ha gelir ha birazdan gelir diye beklerken birer bardak kola içtik ama çocuk kolayı içer içmez uyuya kaldı, epey ittim dürttüm ama uyanmadı, sağlığından endişe ediyorum sence neyi vardır, bir doktora götürmeli miyim ? evlenmemde bir mani var mıdır sence ?
güzin abla cevap:
-allah seni kadir gecesi doğurmuş güzel kızım.
Hiç.Ee bundan doğal ne var. Düşman mı olsunlar. Madem sorun ediyorsun o zaman bekar biriyle evleneceksin derler adama...
Ramazanda daha ahlaklı oldun Cafercim.Hiç.
Kimse geçmişinden kaçamaz.. bir kere evlendin mi ayrılmak çözüm değil.. aradan bin yıl da geçse eski eşler bir yerden çıkar.. hele çocuk varsa..
Geçmişle ilgili sorun istemeyen hiç evlenmemiş biriyle iletişim kurar.. biz geçmişimiz temiz olsun diye flört bile yapmıyoruzben yani haah.
Dün kuran okuyorum diye dalga geçtiniz amaRamazanda daha ahlaklı oldun Cafercim.
Flörtün evli çıkmasın diye dua ediyordun sanırım. :dDün kuran okuyorum diye dalga geçtiniz ama![]()
Benim dualar ters tepiyor genelde ya. Hâlbuki imanı çok güçlü biriyim..Flörtün evli çıkmasın diye dua ediyordun sanırım. :d