Eşim eski eşini hayatından hiç çıkarmamış

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
48 yaşındayım, ikinci evliliğimi yaptım geçen yıl. Eşimle severek evlendik, evlendikten sonra fark ettim ki eşim eski eşini hayatından hiç çıkarmamış. Bayramlarda mesaj atıyor, özel günlerde arıyor, geçen ay hasta olduğunda gizlice ziyaretine gitmiş. “İnsanlıktır” diyor, “Vefa” diyor ama ben her seferinde biraz daha fazla üzülüyorum. Tartıştığımızda suçlu, kıskanç ben oluyorum. Anlayışsız olgunlaşamamış gibi görülüyorum. Asıl darbeyi geçen hafta aldım. Telefonunda eski eşine yazdığı ama bana hiç yazmadığı bir cümleyi gördüm: “Sana her zaman borçluyum”. Aklım başımdan gitti kendimi yiyip bitirdim. Merak ettiğim geçmişle bağını koparamayan bir adamla gelecek kurulabilir mi? Ben baştan hiç girmemem gereken bir evliliğin içinde miyim?

geçmişini bitirmeyen ve enerjisini hayatına dahil ettiği yeni insana harcamayan insanla olmaz........... hep eski karına borçluysan o zaman niye ayrıldın anasını satim, abla boşan......................

ondan cocuk sahibi olmadigin surece her sey kolay. secim senin... kaliyor musun onunla yoksa atiyor musun onu? (ek saka olarak, eger kaldirabilirsen: kaliyor musun onunla yoksa onu eski karisinin kucagina geri mi atiyorsun?). ayrilmaya karar verdiysen, duygusal davranma, kavga kufur etme. mantikli davran. mutlulugunu mantiginla al :emoji_innocent:

Çocuk yoksa bu tarz mesajları ve görüşmeleri anlamak mümkün değil. Geçmişle muhasebesini tamamlamamış insan çok büyük problem yaratır. Düşman olmak gibi demiyorum ama bu tarz ekstra keyfi görüşmeler bana iyi niyetli gelmiyor. Çocuk varsa bambaşka bir hikaye. Orada iyi bir iş birliği şart. Yoksa ömür boyunca vicdani bir yük hisseder insan. Görüşmeler de olacak tabii bu amaçla ama belli sınırlar dahilinde olmalı ki iki tarafın da eşleri rahatsız olmasın. Böyle düşünüyorum, bu tarz şeylerin karmaşık olmaması tamamen kişilerin elinde ya, herkes herkesi nereye koyacağını bilecek kadar vicdan ve sağduyu sahibi olsun bir zahmet.

güzin ablaya yollanan mektupların yahut yollandığı söylenen mektupların çoğunun palavra olduğunu bilmek için ulema olmaya gerek yok. kendi soruyor kendi cevaplıyordu. bunun erkek versiyonu da haydar dümen'di aynı zırvalıklar orada da vardı.

abla senle evlendiğine pişman olmuş...
boşa o adamı parasınıda al..ajxn

Bu insanlar nasıl ikinci, üçüncü, bazen dördüncü evliliği yapıyor.
Korkunç bir şey.

güzin ablaya yollanan mektupların yahut yollandığı söylenen mektupların çoğunun palavra olduğunu bilmek için ulema olmaya gerek yok. kendi soruyor kendi cevaplıyordu. bunun erkek versiyonu da haydar dümen'di aynı zırvalıklar orada da vardı.
işin garip kısmı da forumda herkes o kadar ciddiye almış yorumlamış ki bazısı heyecan yapmış çeşitli önerilerde bulunmuş xd

• Kahkaha
Tepkiler: ne
işin garip kısmı da forumda herkes o kadar ciddiye almış yorumlamış ki bazısı heyecan yapmış çeşitli önerilerde bulunmuş xd

milletçe kandırılmaya çok müsaitiz normal : ) ciddiye alınması gereken şeyleri almıyor, alınmaması gereken şeyleri ise fazlasıyla alıyoruz. bunu ciddiye alsam zaytung haberlerini de ciddiye alırdım.

mektup sahibi soru:

-güzin abla genç, mercedesi olan bir çocukla tanıştım, çok da yakışıklı. birbirimizi görür görmez aşık olduk. benimle evlenmek istediğini söylüyor, ailesiyle tanıştırmak için beni evine götürdü ama ailesi evde yoktu, ha gelir ha birazdan gelir diye beklerken birer bardak kola içtik ama çocuk kolayı içer içmez uyuya kaldı, epey ittim dürttüm ama uyanmadı, sağlığından endişe ediyorum sence neyi vardır, bir doktora götürmeli miyim ? evlenmemde bir mani var mıdır sence ?

güzin abla cevap:

-allah seni kadir gecesi doğurmuş güzel kızım.

eski eşini hayatından mı çıkaralım
ne yapalım bacım

Bir VAHŞİ de ben olurum, kalbinden çıkarmazsa kalbini ele güne çıkarıveririz…

Aşk acısında mantık aranmaz
Bu acıyı yaşayan bilir

milletçe kandırılmaya çok müsaitiz normal : ) ciddiye alınması gereken şeyleri almıyor, alınmaması gereken şeyleri ise fazlasıyla alıyoruz. bunu ciddiye alsam zaytung haberlerini de ciddiye alırdım.

mektup sahibi soru:

-güzin abla genç, mercedesi olan bir çocukla tanıştım, çok da yakışıklı. birbirimizi görür görmez aşık olduk. benimle evlenmek istediğini söylüyor, ailesiyle tanıştırmak için beni evine götürdü ama ailesi evde yoktu, ha gelir ha birazdan gelir diye beklerken birer bardak kola içtik ama çocuk kolayı içer içmez uyuya kaldı, epey ittim dürttüm ama uyanmadı, sağlığından endişe ediyorum sence neyi vardır, bir doktora götürmeli miyim ? evlenmemde bir mani var mıdır sence ?

güzin abla cevap:

-allah seni kadir gecesi doğurmuş güzel kızım.
Doğru orantılı olarak kandırmaya da çok müsait bir toplumuz.
Yani bir adam çıktı toplumun çoğunu yerin altından jelibon rezervi olabileceğine inandırdı.
Şimdi politikadan bağımsız olarak söylüyorum bunu.
Kandırılan salak, kandıran da salak öyle çok zeki falan değil ha.
Sadece kandırılan, kandırandan daha fazla salak.

Geri