esekherif kimdir?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Çoğu konuda aynı fikirde değiliz ve yine bazı konularda yanlış buluyorum. Ama yazılarını ve mizahını severim. Yine yalan söylemeyeceğim(çünkü anlayışla karşılar diye düşünüyorum); kendisini ilk tanıdığım dönemde hem mizahı hem tavrı hem postları çok daha farklı, sempatik ve mizahı çok daha yüksekti. Sonradan bir asabiyet seziyorum.
Ayrıca bu başlığı görünce ''sen kimsin yea'' deme isteği uyanıyor.

Çoğu konuda aynı fikirde değiliz ve yine bazı konularda yanlış buluyorum. Ama yazılarını ve mizahını severim. Yine yalan söylemeyeceğim(çünkü anlayışla karşılar diye düşünüyorum); kendisini ilk tanıdığım dönemde hem mizahı hem tavrı hem postları çok daha farklı, sempatik ve mizahı çok daha yüksekti. Sonradan bir asabiyet seziyorum.
Ayrıca bu başlığı görünce ''sen kimsin yea'' deme isteği uyanıyor.

cucucuğum ,her şeye hazırım. Hiç bir şey olmamasına bile ( yok yok doğru söylüyorsun)

Eşek herif bence eşek heriftir.
Kendisi benim adnan menderes havaalanındaki ulaşım sorunuma el atmak istemiş lakin çözememiştir.

Umarım en kısa sürede forumdan atarlar eşek beyi. Yine bir kaç gündür yazdıklarını okuyunca fenalık geldi bana. Ama çok tatlı ya, saçı da yeni boyamış :)

Vip transfer hizmetlerini İstanbul havaalanında gerçekleştiriyoruz hanımefendi. Öyle değil mi Chelt?

Tabi Özel Misafirlerimiz için her daim Öncelikli geçiş ve Shuttle (yurtdışı uçuşları) kullanımı yaptırabilirim.

Tabi Ankara Esenboğa,
İzmir Adnan Menderes
Antalya Havalimanı ve Gazipaşa Havalimanında da forsumuz bulunmaktadır.

forumlara ilk düştüğünde yani ben ilk denk geldiğimde kendisi daha sempatik bir insandı, kafayı da kızıl saçlılar ve kısraklarla bozmuştu, onların hesabı kesilecekti.
güzel güzel şeyler yazardı, dipsiz kuyularda merdivensiz kalır yine de üzülmezdik, sonumuzu düşünmezdik ama kahraman olmak için değil, canımız istediği için.
o günlere dönesimiz gelmiyor mu hiç? bence gelmeli, orada da durmalı zaman.
sonra büyüdükçe yer yer antipatik halleri oldu-ben çocukluğunu bilirim gibi oldu bu da-, niye öyle oldu anlatsana biraz bana? ama sadece bana!
adamla şiir yazmazsanız o da siyasete girer işte, sonra böyle antipatik gelir, hemen şiirlere çekin kendisini.
siyasi bilgisinden değil de edebi yeteneklerinden faydalanın!
antipatik demiş miydim? :p
tabii her şeye rağmen forumun büyük bir rengidir esekherif bey amcamız, ben kendisine öyle derim başkası demesin.
sevgiler saygılar!

forumlara ilk düştüğünde yani ben ilk denk geldiğimde kendisi daha sempatik bir insandı, kafayı da kızıl saçlılar ve kısraklarla bozmuştu, onların hesabı kesilecekti.
güzel güzel şeyler yazardı, dipsiz kuyularda merdivensiz kalır yine de üzülmezdik, sonumuzu düşünmezdik ama kahraman olmak için değil, canımız istediği için.
o günlere dönesimiz gelmiyor mu hiç? bence gelmeli, orada da durmalı zaman.
sonra büyüdükçe yer yer antipatik halleri oldu-ben çocukluğunu bilirim gibi oldu bu da-, niye öyle oldu anlatsana biraz bana? ama sadece bana!
adamla şiir yazmazsanız o da siyasete girer işte, sonra böyle antipatik gelir, hemen şiirlere çekin kendisini.
siyasi bilgisinden değil de edebi yeteneklerinden faydalanın!
antipatik demiş miydim? :p
tabii her şeye rağmen forumun büyük bir rengidir esekherif bey amcamız, ben kendisine öyle derim başkası demesin.
sevgiler saygılar!

içimdeki eşeğin bir örneği daha yok
siyasi baharatlı kokular giyinen bu beden benim
bana masallar anlatan kızıl saçlı zerdüşt
kasıklarıma kibrit çalıp kaçtı!
somurtkan düşlerimi çıplak parmağım gıdıklamıyor artık bebeğim
biraz karın ağrısı biraz şiir
hasta bir sonbahar
aylardan eylül

Vip transfer hizmetlerini İstanbul havaalanında gerçekleştiriyoruz hanımefendi. Öyle değil mi Chelt?

Benim İstanbul havaalanı için vıp geçiş kartım var ama transfer için sorun yaşıyordum bak bunu duyduğum iyi oldu. Siz çok yaşayın eşek herif bey. Sizin sayenizde forumda kimse ulaşım sorunu çekmeyecek. E başvuru nasıl yapıyoruz? :D

Benim İstanbul havaalanı için vıp geçiş kartım var ama transfer için sorun yaşıyordum bak bunu duyduğum iyi oldu. Siz çok yaşayın eşek herif bey. Sizin sayenizde forumda kimse ulaşım sorunu çekmeyecek. E başvuru nasıl yapıyoruz? :D

Pm'ye telefon numaranızı bırakarak. Adamlarım size dönüş yapacaktır! ( bize adam diyemezsiniz CHP sıralarından tepkiler )

notre damme de paris oyunundaki dans eden mülteci kızlara göz kırpan adamdır.

Beyefendi araya girmek bir hayli hoşunuza gidiyor farkındayım. Lakin Hüma hanımefendiye yardımcı oluyorum görüyorsunuz. Sol alveol keseciklerinize cohiba üfletirmeyin!

Pm'ye telefon numaranızı bırakarak. Adamlarım size dönüş yapacaktır! ( bize adam diyemezsiniz CHP sıralarından tepkiler )
Ben aranmayı sevmem aramayı severim beyefendi. Siz bana gerekli mercilerin telefon numarasını verin ben kendilerine dönüş yaparım.
Lütfen bana parti ağzı ile konuşmayınız. Ben parti tutmam beyefendi. Tuttuğum tek şey kendimdir. Teşekkürler.

Ben aranmayı sevmem aramayı severim beyefendi. Siz bana gerekli mercilerin telefon numarasını verin ben kendilerine dönüş yaparım.
Lütfen bana parti ağzı ile konuşmayınız. Ben parti tutmam beyefendi. Tuttuğum tek şey kendimdir. Teşekkürler.

[02:19] <yuusf35> slm evlenmek isteyen 30 38 arası kısa boylu ailesiyle arası kötü erkek secmeyen bayan numarasıyla takasa varmısın bende sana kaşar bayan numarası vereceğim yanlız turcell olsun
[02:21] <esekherif> Tombul kız numarası olur mu?
[02:24] <yuusf35> olur
[02:24] <yuusf35> fark etmez
[02:24] <yuusf35> yanlız
[02:24] <yuusf35> hemen şimdi
[02:24] <yuusf35> se.x yaparmı
[02:24] <yuusf35> hemen tanımadan
[02:24] <esekherif> 112 yi ara !
[02:25] <yuusf35> ve beni kabul edermiş
[02:25] <yuusf35> hemen
[02:25] <yuusf35> ver
[02:25] <yuusf35> hadı
[02:25] <esekherif> Kesinlikle ederler
[02:25] <yuusf35> tombul kızı
[02:25] <esekherif> dur
[02:25] <yuusf35> ne oldu
[02:25] <yuusf35> bak
[02:25] <yuusf35> ben
[02:25] <yuusf35> 35
[02:25] <yuusf35> yaşındayım dulum
[02:25] <yuusf35> eşimden
[02:25] <yuusf35> ayrılıyorum
[02:25] <yuusf35> elazığdayım
[02:26] <esekherif> 0212 409 16 16
[02:26] <yuusf35> cidddi isen
[02:26] <esekherif> ara
[02:26] <yuusf35> bune
[02:26] <esekherif> Ciddiyim
[02:26] <esekherif> Ev numarası
[02:26] <yuusf35> ya manyakmısın kimşn nosu
[02:26] <yuusf35> bu
[02:26] <yuusf35> turksel
[02:26] <yuusf35> diyorum
[02:26] <yuusf35> sana
[02:26] <yuusf35> seks
[02:26] <yuusf35> hattımjjı
[02:27] <esekherif> yok değil olur mu aşk olsun !
[02:27] <yuusf35> ki
[02:27] <yuusf35> sağlık
[02:27] <yuusf35> bakanlığı
[02:27] <yuusf35> ruh ve
[02:27] <yuusf35> sinir
[02:27] <yuusf35> hastalukları
[02:27] <yuusf35> aradım
[02:29] <esekherif> Nöbetçi bu gece !
[02:29] <yuusf35> ya
[02:29] <yuusf35> benle
[02:29] <yuusf35> kafamı
[02:29] <yuusf35> buluyosun
[02:29] <yuusf35> sana
[02:29] <yuusf35> bay
[02:29] <yuusf35> ya
[02:29] <esekherif> bana bay bay deme !
[02:29] <yuusf35> niye
[02:29] <yuusf35> harbiden
[02:29] <yuusf35> eşek herifsin
[02:29] <yuusf35> sen
[02:30] <esekherif> Rica ediyorum kalbimi kırıyorsun !
[02:31] <yuusf35> eşek herif nikin
[02:31] <yuusf35> sen
[02:31] <yuusf35> bana
[02:31] <yuusf35> adam gibi numaar
[02:31] <yuusf35> vermedşn
[02:31] <yuusf35> ayıp be
[02:42] <esekherif> yuusf35
[02:43] <esekherif> Evden eve nakliyatçılarında telefonu var onuda verebilirim !
[02:43] <esekherif> Alo yusuf !
[02:43] <esekherif> Alo!
[02:44] <yuusf35> NEÜ
[02:44] <yuusf35> DİYOSUN
[02:44] <yuusf35> SEN
[02:44] <yuusf35> YAÜ
[02:45] <esekherif> Bağırma bana Yusuf !

Geri