esekherif kimdir?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Önce ѕеѕѕiz аmа anlamlı bir tebessüm mü göndеrmеli? Yokѕa kocаmаn gülümsеyеrеk hadi senide bekliyoruz esekherif pijama partisine :) Öylesine sevgi dоlu ѕözler söуlerіm ki şaşırıр kalırѕın.. O yüzden bõle şeylere gerek yok. Ve bіlіyorum ne kadar çok yazarsam yаzаyım hep eksik kаlаcаk bir şeyler. Oysa ben şimdi tek bir cümle söуlemekle yetinebilirim.
İnsanların içindeki iyi yanı ortaya çıkarmanı seviyorum. iyi tanimışım seni :ash:
Dağlar duman olur, çayır çimen olur, ben Esilayı görmesem halim yaman olur.
O zaman çizgili pijamalarımın çizgilerini takip et , o çizgiler seni Ocean'a getirecek. Ocean'nın verdiği şeyi al ve oynamadan bana getir. Hadi abisi hadi!

Abımdır candır. Hatırı vardır bende yıllardır farklı ortamlarda olduk O bir efsane O bir Abi.

Tek Anlaşamadiğimız Konu Tombul kızlardır. Onuda yakında çözecez Umudumuz ``TÜRKİYE İTTİFAKI ``

Selam ve dua ıle kal mustafa abı.

Nasreddin Hoca fıkraları gibi güldürürken düşündüren bir beyefendi ki bu tamamen ondaki zeka parıltısından kaynaklanıyor , ortamına göre hem hassas hem düşünceli hem komik olabilen forumun en gözde üyesi saygılar (:

Sanırım tonton amcayı bir ben sevmiyorum ? Beraber az ban yemedik sayesinde az kavga etmedik :) ama herkesin sevdiği saydığı biri olarak hatırlıyorum ki yorumlarda da anlaşıldığı üzere sevilen bir amca. Ama yinede ben seni sevemiyorum esekherif :)

Esekherif..
I like :)
Dicegini oyle guzel bir sekilde der ki...
Bilgilidir.. yerine gore de sicak kanli.
Kimseye boyun egmez..
hep iyi ol )

Gün bu konuyu tekrar hortlatma vaktidiiiir! :D esekherif ''her şeyin en iyisini sık sık bilir.'' öncelikle bir sloganı olsa, bu olurdu.
Benim gözümdeki kısma gelirsek; insanları güldüren, güldürürken düşündüren; bazen aba altından sopa gösteren aslında çok net abimiz. (:
Yıllardır birbirimize aşinayız, kendisini sever sayarım.

Küçük civciv yavrusundan bu kadar. (:

Bakınız: Müslüm Gürses ile dalga geçip sonradan hayran olmak.

Önyargılı olmayın. Heyecanlı ve düşünceli, bir bilgin olduğunun farkına varacaksınız. Sabredin.

Elbette ki, muazzam.

bi gunde on kisi ovcek kadar birikim yapmadim xd tanidikca overim .dd

Mizah yeteneği çok güçlüdür ve ince espriler yakalar.
Zeki ve kendini geliştirmiş bir insan, çoğu konuda aynı şekilde düşünmesek de değer verdiğim, sevdiğim bir dosttur.

İstisna bir kişilik.. Sıradışı.. İlk defa tanıyacak birinin kendisine önyargılı bakması muhtemel.. Ki bu duruma tanık olduğumda kendimi “yapmayın bu onun tarzı” diye söylenirken buluyorum. :) Varlığıyla bulunduğu her ortama renk katan, yokluğunu ise derinden hissettiren çok özel bir insan.. İyi ki varlığından haberdar olmuşum sevgili üstad..

Başka bir ortamda, başka koşullarda tanışsak, rahatça anlaşabilir, fikir alışverişinde bulunabilirdim diye düşündüğüm kişi...

Bunda da vardır bir hayır :)

esekherif 'i sevdiğimi hep söyledim zaten ilk tanıdığım andan beri severim kendisini. ama bazen çok yanlış (bana göre) şeyler de yapıyor diye düşünüyorum.

Geri