Eşcinsellik Neden Bu Kadar Yaygın?

Konu sahibi son olarak 1281 gün önce görüldü
Hadi ama ya.
Hastalığı inandığınız Allah veriyor desenize.
Ya da neyse topa girmeyeyim.

Arkadaşlar bu konuyu Vücut geliştirme hocama sormak istiyorum, benim bir kısmende olsa tahminim var ama ben yinede kesin kaynaktan öğreneyim neyin ne olduğunu.. Tam net bilgi sahibi olunca dönücem size :p

Benim Lezbiyen 2 arkadaşım vardı. Dolayısıyla çevrelerinide cafemize gidip gelmeleriyle tanımış oldum. Onlar hastalık olarak değilde tercih olarak seçmişler bana karşı söylemleri bu şekildeydi hep. Ben burda ki araştırmayı okudum ama bir şey anlamadım pek. Kimsede konunun içeriğine göre yorum yapmamış bana göre.

Tercih etmelerinin sebepleri arasında:
1- Ailedeki baba olgusunun yanlış davranışlarda bulunması kızları erkeklerden uzaklaştırmasına sebep olmuş. Mesela bir babanın kızına tecavüz etmesi veya bir babanın annesini aldatması gibi nedenler sayılabilir.

(bir arkadaşım sırf bu nedenden lezbiyen olmuş.)

2-Arkadaş ortamı.

(bir arkadaşımda sırf arkadaş ortamı böyle diye bu yolu seçmiş. Bknz. Sigara , uyuşturucu bağımlılığı gibi.

3-Fiziki ölçütler. Mesela arkadaş kurbanı olan arkadaşım tip olarak errkeğe benzeyen, saçı aynı erkek gibi olan ve erkek olsa çok yakışıklı olacak bir kızdı. Yani ben bile çok beğenirdim onu :kiki: Bu yüzden kızlar bu kıza hastaydı .) Bu da onun için bir etkendi.

4-Hormonlar.

(Arkadaşım daha öncesinde bir erkekle yattığında bundan hiç zevk almamış. Ve bu kişi evleneceği kişi olmasına rağmen )

Ama karakterlerine gelirsek lezbiyen olmayan birine bir erkeğin tanımadğı kıza sulanması gibi sulanmazlar. Ve benden daha iyi bir karaktere sahip olduğunu da söyleyebilirim. Hala saygı duyup görüştüğüm biridir.

Allah ile hesabı kendi arasında. Ama onunda bana dedği şey.

"Ben mutlu olmadğım bedende nasıl yaşayabilirim. Ben kendimi bu şekilde kendim gibi hissediyorum. Bu hormonları içime yaratılışta ben koymadım. Dolayısıyla neden sizin hormonlarınız değilde benim hormonlarım sizinkinden farklı bir cinsiyet arzuluyor diyordu ? Bir nevi Allah'a sorduğu soru bu şekildeydi. "

Bende çok bilgili olmadiğim için yorumsuz kaldım. 3 yıl öncesi yaşanmış bir hayat hikayesi bu şekildedir.

Bir homofobik potansiyel eşcinselse bir homoseverde olmuş demektir bu mantıkla ..
Aslında hepimiz birer engelli adayıyız mantığının aynısı .. Bu mantık da eşcinselliğin anormal bir kişilik sapması olduğunun kanıtıdır anlayana ;)

Bir homofobik potansiyel eşcinselse bir homoseverde olmuş demektir bu mantıkla ..
Aslında hepimiz birer engelli adayıyız mantığının aynısı .. Bu mantık da eşcinselliğin anormal bir kişilik sapması olduğunun kanıtıdır anlayana ;)

abi musallat olabilir dedin ya ilgimi çekti. o kadar etki edebiliyorlar mı?

yakın bi arkadaşımın eşcinsel olduğunu öğrenene kadar ben de oldukça ön yargılıydım diyebilirim. bu konuyu anlayabilmek için ilk ağızdan dinlemek gerekiyormuş. çocukluğundan beridir var olan, değiştirmek için her yolu deneyip başarılı olamadığı, araştırdıkça ve değişemeyeceğini anlayınca kanıksadığı bi durum olmuş eşcinsellik. hastalık mı değil mi ben de karar veremiyorum ama tercihten ziyade -sonradan tercih eden arkadaşlara eşcinsel diyebilir miyiz bilmiyorum, o durum baya karışık- yaradılış ile ilgili bir durum olduğu bariz ortada. eşcinsellik hayvanlarda bile mevcut. hastalık olduğunu kabul eden arkadaşların bu insanlara ön yargıyla yaklaşması da kesinlikle anlam veremediğim bi durum. bir kanser hastasına, lösemili bir çocuğa, down sendromlu bir bireye ön yargı gösteriyor musun da eşcinseli beğenmiyorsun? ne alaka?

lisede lezbiyen escinsel arkadaaslarim vardi

hatta college da topic savundum escinsler cocuk sahibi OLMALI diye

herkesin kendi tercihi
.hayati...kabullenmek ve boyle insanlari taciz etmemekle kabullenmwyip taciz etmek saldirmak vs arasindaki fark şu:

ben ve benim gibiler asla ONLARI KUCUK GORMEDI GORMEZ YARGILAMAZDA CYNKU dedigim gibi HERKES KENDI BIlir

sevmiyoryz diye saygi duyylmicak soz konusu olamaz

herkesin tabikide fikir ayrilicagi olur

+ ben Musluman olarak ters buluyorum yanlis buluyorum EVET ama olanlari yapanlarida beni ilgilendirmiyor

Sunlari normal gören zihniyet, birakin homolari anlamami, kendilerini anlamami beklemesin.
2-format43.jpg

0349763-1904dfc55f3a9c258b543dea7f46561a.jpg

Neysen nesin, bana ne !
Ama böyle ortaya sacilip, igrencliginizi gözümüzün icine sokarsaniz, depügü yersiniz.
Biz de erkegiz ona bakarsan. oramizi buramizi sallayip gösteriyomuyuz kendimizi ???
EDEP diye birsey var.
Homo, Erkek, kadin, Lezzo, bilmem ne...

Edepsizseniz depüklerim :cigaraci:

Beslenme bozuklukluklarının hormonlar üzerinde etkisi olduğu düşüncesindeyim.
Kimyasalların tarımda ki varlığı pekiştikçe bu durumun vahim bir şekilde ilerleyeceği ni düşünüyorum.

Bunlar üzerine konu açsan ,bilgilerini paylaşsan nasıl güzel olur .

Psikolojisi bozulan arkadaşlar olabilir .. Gerçi cinlerle ilgili bir kaç konu başlığım vardı forumda .. Merak edersen açtığım konulardan bulabilirsin ..

Evet arkadaşlar, benim bu konuda bildiklerim yanlışmış, öyle dışarıdan alma hormon ile falan olmuyormuş.. Kısaca size hocamın bana direkt olarak attığı mesajı kopyalayıp yapıştırayım, okuyun daha iyi anlarsınız.. Mesajı okuduktan sonra eşcinsellere olan sinirim ve önyargım kırıldı ve bi an onlara karşı acıyıp halime şükrediverdim..

"Her zaman düzeltemez. Çünkü ikincil tip seks karakteri dediğimiz fizyolojik olarak yumurtalıklar, sperm üretimi, testis varlığı, vücut kıllarından ziyade bir erkeğin bir kadından etkilenmesine yol açan gelişimlerin bir çoğu anne karnında, bir kısmı da çocukluk ve pubertal dönemde gelişir. Ergenliğini tamamlamış bir yetişkinde androjenler artık ikincil tip seks karakterini etkilemeyecektir.

Yani bu hem psikolojik, hem morfolojik hem de her iki sebepten birden olabilir fakat hiçbirinde dışarıdan verilebilecek testosteron ve DHT türevleri kesinlikle bu durumu düzeltemez. "

Hocam böyle diyor.. Bu arada Androjenik derken, bilemeyebilirsiniz, cinsiyet özelliklerinin ortaya çıkmasını sağlayan, veya var olan özelliklerin artmasını sağlayan ilaçlar, hormonlar anlamına geliyor basit tabirle.. DHT dediği de başka bir cinsi hormon.. Yani mümkün değil diyor.. :(

Vaktim olursa biyolojik nedenlerini uzun uzun yazacagim..
Kimse oylesine, denemek icin homoseksuel olmaz. Tercih meselesi kismina ben katilmiyorum.

Bu konuda calisan bir suru psikolog ve bilim insanlari var. Bulduklari veriler isiginda konusmak daha uygun olur.

Aleyna konuyu açan birisi olarak senin bu konuda düşüncelerin nelerdir ?

kadn-erkk istr yaratlştan olsn ister seçm olsn toplm içnde topluma aykırı davrnş hal ve harektte bulnmadklrı, bnu göze sokp, çevrsndekilri rhtsız etmedkleri sürece destkliyorm
yaşmlarnı, kmliklerni devm ettirblmeleri "ben de bireyim" diyeblmeleri ve söz hakkına sahp olmalrı içn pek çok konuda destklenmelrinden de yanayım (gerk iş alanı olsn gerk sosyl hayt olsn). bunn dışnda kmsenn cinsel hyatı kmseyi ilgilndirmez (göz önnde olmadkça)

kadn-erkk istr yaratlştan olsn ister seçm olsn toplm içnde topluma aykırı davrnş hal ve harektte bulnmadklrı, bnu göze sokp, çevrsndekilri rhtsız etmedkleri sürece destkliyorm
yaşmlarnı, kmliklerni devm ettirblmeleri "ben de bireyim" diyeblmeleri ve söz hakkına sahp olmalrı içn pek çok konuda destklenmelrinden de yanayım (gerk iş alanı olsn gerk sosyl hayt olsn). bunn dışnda kmsenn cinsel hyatı kmseyi ilgilndirmez (göz önnde olmadkça)

Müslüman mısın bilmiyorum ama Müslüman birisinin bunu desteklememesi gereklidir. Eşcinsellik lanetlenmiş bir günahtır.

Ya ben yazmak istemiyorum bu tür konulara. insanların insanlıktan uzak yorumları ve bunları bir kaç kıstasın arkasına saklanarak yapmaları kadar aciz ne olabilir ?

Eşcinsel örgütünün yaptığı katliamı gösterin, yolsuzluğu gösterin, eşini döve döve öldüren eşcinsel gösterin, tecavüzcü eşcinsel gösterin, bunları yapan heteroseksüellerin bir gün olsun inancı sorgulandığını görmedim ben bu ülkede. Kalkmış desteklersen müslüman değilsin denmeye getirilmiş.

Kendinizi sorgu meleği sanmayın son nefese kadar insanı insandan ayırmayın, dışlamayın, yargılamayın. Onlar toplumların en arka sokaklara ittiği naif ve çaresiz insanlar. Bir toplumdaki ortak kimlik ve özelliklere sahip olmanın lüksü içerisinde dışladığınız her tür azınlık hakkı da kul hakkıdır. Yemeyin yedirmeyin. !

Geri