Eşcinsel oldugunu ögrendiginiz bir insana karşı olan düşünceniz degişir mi ?

Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Evet haberdarim. Bundan baska kalite dusuklugumu var ahlak disi bi durum . Hollanda da ailesinin elibden ii vakilmiyor diyipte lezbiyen bi ciftin yanina verildi. O cocugun psikolojisinii dusunemiyorum. Tekrar hastalik olarak gorulse ne iyi olurdu.

tekrar haslatalık görülebilmesi için dünyaya yön veren ülkelerin başlarındaki sapık zihniyetlerden kurrarılmalı bizim siyasetimiz satılık fikirler üzerini kurulu olduğu için bu gibi sorunsal şeylerden kurtulamayız sanırım

tekrar haslatalık görülebilmesi için dünyaya yön veren ülkelerin başlarındaki sapık zihniyetlerden kurrarılmalı bizim siyasetimiz satılık fikirler üzerini kurulu olduğu için bu gibi sorunsal şeylerden kurtulamayız sanırım

Dogru diyosun ne diyebilirim Allah sonumuzu hayir eylesin..

Ne yalan soyleyeyım dusuncelerım degısır her ne kadar degısmem dsemde degısır degıstıde.
Bundan 5 yıl once kadar bıryerde calısıyorum yenı bır eleman gırmıs saf temız yuzlu bır cocuk hatta aynı lıseyı bıle aynı zamanlarda okumsuz.neyse vatandas bana cıns cıns bakıyor ufaktanda konusması farklı.bır ıkı gun ole gıttın sonra kollarıma dokunmaya basladı en sonunda lan ne yapıon olum nesın necısın dedım:D
herseyı dokuldu escınsel oldugunu soyledı.on dusuncelerım degıstı.en berabat ıslerı verdım gıttı duvar kırdı:D:D bende ıkı gun sonra ısten cıktım kurtuldum.
Kısa lafın ozu degısmez dıyende bıle degısır.

Hayır değişmez önemli olan onun bana karşı hal ve hareketler tutumları vb.
Ben onla konuşup görüşüyorsam eşcinselliği için falan görüşmüyorumdur tercihleri kendisini ilgilendirir beni değil.

Hayır değişmez önemli olan onun insanlığıdır tercihleri değil

İster istemez değişir. İster istemezde değil. Direk değişir. ;S

Bu durumun normal olmadığını, doğru bir şey olmadığını anlatmaya çalışırım. Doğru yolu bulmasına yardımcı olmaya çalışırım; yine bildiğini okumaya devam ederse " Allah ıslah eylesin" derim. İlla ki tutumum değişir, uzak falan dururum; ama asla yargılamam.

Melek kadar masum, şeytan kadar günahkar bile olsa insanları yargılamak sadece Allah (C.C)'ye mahsustur.

Huyu,suyu hareketlerinde değişme olmazsa sıkıntı yok gerisi onu ilgilendirir,yanacak olan benim değilim .(:​

Huyu,suyu hareketlerinde değişme olmazsa sıkıntı yok gerisi onu ilgilendirir,yanacak olan benim değilim .(:​

Aynen böyle düşünmekle beraber,şu şekilde değişir düşüncelerim ilgimi daha çok çeker insan olarak
böyle bi hal aldıysa altında yatan bi çok nedenlerde olabilir bunları öğrenmeye çalışırım o piskolojiyi bilmek isterim,yada onu buna ıten nedenlerı .

Kendinden farklı olana tahammülsüzlük, düşmanlık beslemek sadece beyin fukaralığı. İnsanın cinsel tercihine burnunu sokmak kimsenin haddine değil. O yüzden düşüncem değişmez, saygı duyarım.

Ona tercihinin doğru olmadığını anlatırım :)

Hayır değişmez. Aksine böyle birşey bizim ülkemizde kolay dile getirilemediği için bana güvendiğini düşünür ve yanında olmaya onu anlamaya çalışırım. İnsanların tercihlerine ve düşüncelerine saygı duyarım her zaman. İçinde ne fırtınalar koptuğunu bilemem, tam anlamıyla anlayamam da. Kendimi öyle bir durumda kalmış düşündüğümde gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir ruhsal sorun olur benim için. Ben hayal bile edemezken yaşayanlar var. Ruhuyla bedenine ters düşenler. Nutuk atıp atasözleriyle akıl vermeye kalkışmam. Benim için yanlış olan onun için doğru olabilir. Kaldi ki herkes kendi hayatını yaşar. Kimseye ahkam kesmek, akıl vermek bana düşmez. Allah'la kul arasınada girilmez. Dini açıdan da yargılayamam kimseyi.

Dünya çapında bu eşcinsellik durumlarını tedavi amaçlı klinikler var. Onlara sorulan sorularda neden tedavi oluyorsun denildiğinde;
Çocuk sahibi olmak ve toplumdan dışlanmamak için oluyor.
Sırf biz onu dışlayacağız diye çoğu istemedikleri bir hayat yaşıyor ki çok öncelerde okuduğum bir gazete haberinde bir evlilikte kadın 20 yıl sonra eşinin gay olduğunu anlıyordu.Eşcinsellik de hormonal bozukluklar da tetikleyicidir.Adı üzerinde bozukluk.Ama bizim insanımız bir şey başına gelmeden anlayamadığı için olay bu noktalara geliyor. Kendimiz gibi olmayanları dışlamakta üstümüze yok.
Yok otistikleri dışlarız, yok eşcinselleri... Yine otistiklerde bir acıma duygusu var da eşcinsellere hiç yok Neden? Biz dini bütün insanlarız, bu bize karşıt bir durum.Her neyse
Bizim tavırlarımızın insanları ne kadar zor duruma düşürüp , istemedikleri bir hayatı yaşamak zorunda bırakılışları bariz ortada. Öyle olsa sana zararı ne olmasa ne?
Sen kendi işine baksana derler adama...

Bu bir hastalıktır ve bu hastalığa yakalanmış olan insanları dışlamak büyük ayıptır. Eğer düzelmek istiyorsa sonuna kadar yardımcı olunmalı.

Hiç değişmez. Tercihler için ben kimseyi yargılama gücüne sahip değilim. Söylemesi de iyi bir şey bence. Saklamasından iyi yani.

[YOUTUBE]x_f5i6sY2oM[/YOUTUBE]

Biraz zaman ayırıp bu videoyu izlerseniz sevinirim..

Kimi ne için kabul etmiyoruz?
Ne için dışlıyoruz?
İnsanları sırf seçimlerine göre yadırgama hakkını kim kime veriyor?
O durumda olmayan hiç kimse hiç bir şeyi anlayamaz.
Kendi hallerinde insanlardır ve kendi özel hayatlarıdır.
Lezbiyen,eşcinsel.. Bize ne ?
Bize zararı dokunmadıktan sonra kimin cinsel düşüncelerini yadırgayıp yorumluyoruz ki.

Eklediğim video buna benzer bir durum.
Dışlamak kimsenin haddine kalmaz.
Her koyun kendi bacağından asılır,beyler,bayanlar.
İnsanları oldukları gibi kabul etmedikten sonra bana göre her insan kendi çıkarı karşısında bulunur.
Sevginin değeri bedensel,istek,duygusal durumlara bakmamalı.
Kimseye zarar gelmeyen insanlar sevilmeli..
Sevgi bu.. Hastalıkların bile ilacı olan sevgi.
Sevgi varsa içinizde,siz gerçekten insansınız.
Bir insanı kabul ediyorsanız, sizi ayakta alkışlıyorum.

eşcinsellik bir tercih değil yönelimdir. hastalık değildir, sapkınlık değildir. tabi türlü ruhsal bozuklukları olan eşcinsellere de rastlanır ama yönelimleri değil toplum baskısı, dışlanma, hatta ölüm korkusudur altta yatan nedenleri. hasılı; bir kişinin heteroseksüel olması nasıl ki benim nezdimde ona bir artı değer katmıyorsa homoseksüelliği de eksiltmez.

keşke bu duyarlık yalancılara, riyakarlara, insanları aldatmayı marifet sayanlara karşı geliştirilse, belki ıslahına bir katkısı olurdu.

Geri