Eşcinsel oldugunu ögrendiginiz bir insana karşı olan düşünceniz degişir mi ?

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
<b>

:icon_yokcanim:
Tamam da, sence onun cinsiyeti değişmeden önce zaten kendi hemcinslerine ilgi duymuyor muydu

Bu yüzden cinsiyet değiştirmedi mi?

Mantığı nedir? Ya da sorunun anlamı nedir?

Bildiğim halde beraber olurum, hala arkadaşım olur demek istiyorum işte.

Zaten lisede de pek de hani erkek gibi olduğunu söyleyemem, ki farklı bir şeyler olduğunu da hissediyorsun

Sonuçta ben ojelerimi de paylaşıyordum yani.
</b>

peki, ben olaya arkadaşın açısından yaklaşmamıştım zaten genel olarak eşcinselle cinsiyet değiştireni birbirinden ayırmıştı yanlış anlaşıldım sanırsam :icon_yokcanim:

sormayın toplumdan dışlarım ne işi var aramızda utanmazın.

peki, ben olaya arkadaşın açısından yaklaşmamıştım zaten genel olarak eşcinselle cinsiyet değiştireni birbirinden ayırmıştı yanlış anlaşıldım sanırsam :icon_yokcanim:

Neyse anlaşılmadım ya da anlatamadım.

Kısaca eşcinsel olduğunu öğrendiğim biriyle arkadaş olurum.

3-4 yıllık bi kız arkadaş lezbiyenmiş geçen öğrendim :D sorun yok hala aramız iyi :)

Onun eşcinsel olup olmamaması beni ilgilendirmez onun İnsan olması beni ilgilendirir ve benim için önemli olanda budur zaten,beni mahremeyiti ilgilendiren tek kişi olur o da sevgilim yada
eşim olan kişidir (:

Tabi biraz sasiririm fakat dislamam, ayni samimiyetimi korurum.
Onun kafasinda olan biteni bilemem. Dinimizde insan dislamak gibi bir sacmaliga yer yok.
Allahin yarattigi kulu kimseye yargilamak dusmez.

Benim lezbiyen bi arkadaşım var, öğrendiğimde tabi şaşırdım ama asla dışlamadım neden dışlayayım ki sonuçta bu bi tercih meselesi herkes istediği gibi yaşamakta özgür
Ve ben o arkadaşımla görüştüğüm zamanlarda bana karşı hiç bir yanlış hareketini görmedim
Ki eşcinsel insanlar ilişkilerine, birlikte oldukları insanlara biz normal insanlardan daha çok sahip çıkıyorlar

deqişmez oturur patik öreriz napalım :zuha::zuha:

Sanirim biraz degisir cünkü ben bu yasama alismasini degil tedavi olmasini isterim.

onların yaşam biçimi ayrıca çoğu doğuştan kromozomlarla ilgili tedavi olamaz yani

Var öyle tanıdıklarım başta biraz tuhaf gelıyo ama sonra yargılamak ya da onlar hakkında hüküm vermek bana düşmez tabi hala devam ediyorum görüşmeye gayette iyi insanlar

insanlığı ile ilgiliyim fakat oda benim insanlığımla ilgili olmalı tersi durumda çarşı karışır :zuha: yok böyle bir durum yoksa sıkıntı da yoktur

Değişmez.Değişmemeli,onlar da insan.

cinsel davranış bozukluğu psikolojisi çamura batmış kategorize edip disladigimiz biri benden uzak şeytana yakın sapık kesimler kesinlikle gereksiz insan bu gibi insanların tedaviye ihtiyaçları var Allah sana karşı cinsinden vermiş daha neyin peşindesin ayrıca hayvanlara ilgi duyanlarları küçücük çocuklara ilgi duyanlarlarıda aynı kefeye konan sapık insanlar

cinsel davranış bozukluğu psikolojisi çamura batmış kategorize edip disladigimiz biri benden uzak şeytana yakın sapık kesimler kesinlikle gereksiz insan bu gibi insanların tedaviye ihtiyaçları var Allah sana karşı cinsinden vermiş daha neyin peşindesin ayrıca hayvanlara ilgi duyanlarları küçücük çocuklara ilgi duyanlarlarıda aynı kefeye konan sapık insanlar

evet katiliyorum bencede psikolojik bir sorun ve mutlaka tedavi edilmeli. ama günümüzde ne yazik ki bu bir hastalik olarak gösterilmiyor, tercih diyip kenara cekiliyor.

evet katiliyorum bencede psikolojik bir sorun ve mutlaka tedavi edilmeli. ama günümüzde ne yazik ki bu bir hastalik olarak gösterilmiyor, tercih diyip kenara cekiliyor.

1968 önce hastalık olarak kabul ediliyordu tedavi altına alınıyordu 1968 sonra hastalık olmaktan çıkarıldı. çünkü bir duruma hastalık diyebilmek için hayat kalitesinin düşmesi gerekliymiş zırvalığını ortaya attılar bir toplumun çöküş başlangıcı bence çok eski tarihlerde de örnekleri mevcut bilirsiniz belki

1968 önce hastalık olarak kabul ediliyordu tedavi altına alınıyordu 1968 sonra hastalık olmaktan çıkarıldı. çünkü bir duruma hastalık diyebilmek için hayat kalitesinin düşmesi gerekliymiş zırvalığını ortaya attılar bir toplumun çöküş başlangıcı bence çok eski tarihlerde de örnekleri mevcut bilirsiniz belki

Evet haberdarim. Bundan baska kalite dusuklugumu var ahlak disi bi durum . Hollanda da ailesinin elibden ii vakilmiyor diyipte lezbiyen bi ciftin yanina verildi. O cocugun psikolojisinii dusunemiyorum. Tekrar hastalik olarak gorulse ne iyi olurdu.

Geri