Eşcinsel erkek ve eşcinsel kadın

Konu sahibi son olarak 2380 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cidden sene 2018 oldu neredeyse, hâlâ tartışıyor muyuz?
Bayat nefret cümleleri kurmayı bırakın artık, lütfen. Herkese saygı duymanız gerekli.

Cidden sene 2018 oldu neredeyse, hâlâ tartışıyor muyuz?
Bayat nefret cümleleri kurmayı bırakın artık, lütfen. Herkese saygı duymanız gerekli.

Nefret cümleleri derken bana mı bu çıkışın Elia ?
Burası bir forum sitesi ve hemen her konuda olduğu gibi bu konuda da duygu ve düşüncelerimizi öğrenmek istemişler bizde dile getirdik ..
Ben eşcinsellikten TİKSİNİYORUM ..
Bu benim bu konuda hissettiğim duygumdur .. Birilerinin hoşuna gitmiyor diye yalan mı söyleyelim ! Ne hissediyorsak onu yazıyoruz ..
Yıl olmuş 2018 ama hala insanların fikirlerini belirtmelerine bir tahammülsüzlük var ;)

İgrenclikdiz boyu insan kendi hemcinsinden nasıl hoslanır anlamak mumkundegil hee bunuda bu devirde bu olur mu demekde cok sacma yaw bunun devrimi var ha 1900 lü yıllar haaa 2017 ne farkvar bu sapıklıkdır kabul edilmez.Cocuklarımıza kotü ornek Allah bunları hidayet verirde bu sapkınlıklarından tez zamanda donerler inşallah.

Kimseye yönelik bir şey dediğim yok. Görüş belirtmekte de bir sıkıntı yok. Ama nefret söylemi bir suçtur, hatırlatıyorum.

Kimseye yönelik bir şey dediğim yok. Görüş belirtmekte de bir sıkıntı yok. Ama nefret söylemi bir suçtur, hatırlatıyorum.

Bak hala suç işlediğimi iddia ediyorsun ama ..
Eğer suç işliyorsam lütfen ihbar edin beni ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri