Eşcinsel erkek ve eşcinsel kadın

Konu sahibi son olarak 2380 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saç uzunluğundan erkeklik ölçerler bu duruma mı saygı gösterecekler.

Konu, Normal kadının aslında normal olmadığına, lezbiyenliğin en normal şey olduğuna kaydırdı bazı abla pardon abiler asdfdsa.
Profildeki cinsiyet kısmına, Lezbiş ve Homo da eklensin. asffsa
Bazi hasta kafalıların, 50 yaşındaki bir kadın ile 20 yaşındaki bir erkek ilişkisini normal görüp, tersine kustuğu, gibi oldu bu konu.
Yani herşey işine geldiği kadar normal , gelmediği kadar aşağılık değil mi ....

Soru forum bazında değil zira gözlemlerim de forum bazında değildi. Kime, neye laf sokmaya çalışıyorsun çözemedim?

birbirleriyle evlendirip
çocuğu görmek gerek

Eşcinsel bir kadınla tanışınca gayet doğal iletişim kurabiliyorum. Ama aynı eğilimdeki bir hemcinsimle tanışınca hafif bir ürperme olmuyor değil.

[YOUTUBE]O6pqPWCimRk[/YOUTUBE]

bu bir hastalık!
kanser olmuş bir insandan daha beterler.bir erkek neden makadını düdükletir ki?bu zihniyeti destekleyen bireylere de anlam veremiyorum.

bu bir hastalık!
kanser olmuş bir insandan daha beterler.bir erkek neden makadını düdükletir ki?bu zihniyeti destekleyen bireylere de anlam veremiyorum.

deneyimlemediğiniz tecrübeler hakkında nasıl böyle kesin yargılara varabiliyorsunuz? eşcinsel misiniz?

deneyimlemediğiniz tecrübeler hakkında nasıl böyle kesin yargılara varabiliyorsunuz? eşcinsel misiniz?

sonun da komik olmayan laf sokuşlu sorunuzu yöneltmeseydiniz makbüle geçerdi.
akıllı insan kanserden beter olduğunu düşündüğü iğrenç virüsü kendine enjekte eder mi?bu sorunuzun cevabıydı.
bana anlatır mısınız eşcinselliğin kişiye getirilerini sapıklıkdan başka?bir de fikir özgürlüğü konusun da yorum yapın.

sonun da komik olmayan laf sokuşlu sorunuzu yöneltmeseydiniz makbüle geçerdi.
akıllı insan kanserden beter olduğunu düşündüğü iğrenç virüsü kendine enjekte eder mi?bu sorunuzun cevabıydı.
bana anlatır mısınız eşcinselliğin kişiye getirilerini sapıklıkdan başka?bir de fikir özgürlüğü konusun da yorum yapın.

seninle tartışırdım aslında ama de/da kullanımını bilmiyor demesinler diye tüm de'leri kelimeden ayıran biri olduğun için ciddiye alamıyorum, sorry not sorry. :ddddd

Benim işim turizm olduğu için çok sık karşılaştım böyle şeylerle türkiye'de çok sayıda olan erkektir. tanıdığım ne kadar eşcinsel varsa hepsinin hayatından illaki bir ya da birden fazla evli eşcinsel geçmiş. işin ilginci çoğunun karısı bu durumu biliyor ve adamın maddi gücü ve statüsü için görmezden geliyor.

duyduğum en ilginç olaylardan biri de şöyleydi

kadın uyurken kocası ve erkek sevgilisi beraber oluyorlar. sonra kadın bunları yakalıyor ve şu tepkiyi veriyor "demek sen benimle bu yüzden ne zamandır sevişmiyorsun." ardından kocasına küsüyor.

seninle tartışırdım aslında ama de/da kullanımını bilmiyor demesinler diye tüm de'leri kelimeden ayıran biri olduğun için ciddiye alamıyorum, sorry not sorry. :ddddd

tartışmaya çalısan sensin niçin öyle dediniz burası atanamayan edebiyat öğretmenleri sayfası mı? oysa ben de ciddiye alıp cevaplamıştım. bu arada ben ilkokul 4. sınıf terk halbüsüm ki her fırsatta dile getiriyorum görmedin mi?umarım ciddiye alıp cevaplamasınız

tartışmaya çalısan sensin niçin öyle dediniz burası atanamayan edebiyat öğretmenleri sayfası mı? oysa ben de ciddiye alıp cevaplamıştım. bu arada ben ilkokul 4. sınıf terk halbüsüm ki her fırsatta dile getiriyorum görmedin mi?umarım ciddiye alıp cevaplamasınız

görmedim. daha önce hiç dikkatimi çekmemiştin. arada böyle saçma çıkışlar yaparsan bir sonrakinde belki yakalarım.

Merhaba. Seviyeli ve sıcak bir sohbete ne dersiniz?

(lan heteroyum olum heveslenmeyin pis gayler)

Deneyimlemediğimiz bir şey hakkında nasıl yorum yaparız he? Yorum yapmak için deneyim gerekmiyor öğretmenim. Beyin ve folklor gerekiyor. Bir daha düşün istersen. Mevzu eşcinselliğin kabul edilip edilmemesi değil. Çok ağır kaçmış ya Kondansatöre ''deneyimledin mi de hüküm veriyorsun'' Seninle 10 yıla yakın tanışırız. Ama kondansatörü dün bir bugün iki ama emin ol yaşamın çemberinden geçmiş, pozitif bi arkadaşımız. Bana sorarsan: ''afedersin harbiden ağır kaçmış'' diye Ahmet'in yüreğine su serpip polemiği sonlandırmalısın. Tşklr iyi paylaşımlar.

Deneyimlemediğimiz bir şey hakkında nasıl yorum yaparız he? Yorum yapmak için deneyim gerekmiyor öğretmenim. Beyin ve folklor gerekiyor. Bir daha düşün istersen. Mevzu eşcinselliğin kabul edilip edilmemesi değil. Çok ağır kaçmış ya Kondansatöre ''deneyimledin mi de hüküm veriyorsun'' Seninle 10 yıla yakın tanışırız. Ama kondansatörü dün bir bugün iki ama emin ol yaşamın çemberinden geçmiş, pozitif bi arkadaşımız. Bana sorarsan: ''afedersin harbiden ağır kaçmış'' diye Ahmet'in yüreğine su serpip polemiği sonlandırmalısın. Tşklr iyi paylaşımlar.

ben eşcinsel olmayı sizin gibi utanılacak, birine hakaret etmek için kullanılacak bir şey olarak görmediğim için ortada ağır kaçmış bir durum göremiyorum hocam. kendisini bozmak gibi bir niyetim yoktu. eşcinsellik hakkında bırakalım da eşcinseller fikir beyanında bulunsun. eşcinsel olmayanların acımasız ve keskin yorumlarından gına geldi çünkü.

ben eşcinsel olmayı sizin gibi utanılacak, birine hakaret etmek için kullanılacak bir şey olarak görmediğim için ortada ağır kaçmış bir durum göremiyorum hocam. kendisini bozmak gibi bir niyetim yoktu. eşcinsellik hakkında bırakalım da eşcinseller fikir beyanında bulunsun. eşcinsel olmayanların acımasız ve keskin yorumlarından gına geldi çünkü.
Hocam tekrar yazıyorum konu eşcinselliğin hoşgörülmesi, toplumda kabullenmeleri değil. O ayrı bir dersimizin konusu olsun. Konu bir erkeğe ''ardını dövdürdün mü? sorusudur. Lütfen sakin.

Hocam tekrar yazıyorum konu eşcinselliğin hoşgörülmesi, toplumda kabullenmeleri değil. O ayrı bir dersimizin konusu olsun. Konu bir erkeğe ''ardını dövdürdün mü? sorusudur. Lütfen sakin.

ben sakinim. o şekilde bir soru sormadım. böyle incitici bir dil asla kullanmam. :)

ben sakinim. o şekilde bir soru sormadım. böyle incitici bir dil asla kullanmam. :)

Hocam farkında değilsin ama; benim tırnak içinde yazdığım tümce ile, senden alıntıladığım 1. paragraf aynı şeyi anlatıyor. Selam ve sevgilerimle.. nuri baba mode on ahhahhha :dyg:

Kesinlikle hastalık ..
Psikolojide belki de en uzun süreli ağır travmaların başında gelir bu durum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri