Eşcinsel erkek ve eşcinsel kadın

Konu sahibi son olarak 2381 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakışıklı bütün erkeklerin gay olmasında benim için hiç bir sakınca yok, ne kadar az rakip o kadar çok av. Teşekkürler, hayırlı işler.

Yahu sorumuz eşcinseller hasta mı değil.
"Eşcinsel erkeklerin eşcinsel kadınlara göre daha çok tepki çektiğini gözlemledim. Bu konu hakkındaki yorumları merak ediyorum."
Soru bu. Soruyu cevaplarken escinsellik hakkında fikir beyan edebilirsiniz tabi. Beyan ettiğiniz fikirleri neye dayanarak söylediğinizi yazmakla mukellefsiniz. Yoksa bu tartışma olmaz.

Yahu sorumuz eşcinseller hasta mı değil.
"Eşcinsel erkeklerin eşcinsel kadınlara göre daha çok tepki çektiğini gözlemledim. Bu konu hakkındaki yorumları merak ediyorum."
Soru bu. Soruyu cevaplarken escinsellik hakkında fikir beyan edebilirsiniz tabi. Beyan ettiğiniz fikirleri neye dayanarak söylediğinizi yazmakla mukellefsiniz. Yoksa bu tartışma olmaz.

Çekmeleri normal çünkü bayanlar bu konuda daha dikkatli davranıyorlar .. Ben şahsen pek öyle yolda birbirleriyle öpüşen koklaşan kadınlar görmedim ..
Eşcinsel oğlanlara gelince, onlar daha arsızlar kadınlara göre ..
Çok ama çok tiksindirici bir durum kendi adıma ..
Hem üzülüyorum hem kızıyorum ama yapabileceğim bir şey yok .. ALLAH ıslah eder inşaALLAH ..

Görmediğimiz varlıkların olduğuna inanmak hastalık değil (cinler) hemcinse aşık olmak hastalık.
Hmm düşündürücü tşk.

İç Oğlanı bana aşık ama hiç işim olmaz. Hasta herif.

Eşcinsel değilim, ancak dünyanın binbir türlü hali var... o yüzden ilerde birgün belki eşcinsel olursam falan diye bir liste çıkarıcam

Saygı duyunca eşcinsel muamelesi yapıyolla.
Napalım? Çarmıha mı gerelim? Şlkjlk

Akşam vakti evine, yoluna giderken travesti görünce irkilen, yolunu değiştiren-ıslah olmaz duyar kasıcı- dünya vatandaşları burada mısınız? Keşke o sosyal medyadaki çarpık kimliklerinizdeki-naif, hoşgörülü, sevgi dolu-hallerinize ihanet etmeseniz de dünya daha dürüst bir devinimle dönse.

Görmediğimiz varlıkların olduğuna inanmak hastalık değil (cinler) hemcinse aşık olmak hastalık.
Hmm düşündürücü tşk.

En sonunda göndereceğim sana o inanmadığın arkadaşları göreceksin o zaman hastalığı ama dua et seviyorum seni ..

Şöyle de bir şey var: "hak nedir"e geniş bir perspektiften bakmaktan acizlik. İnsan olmanın, sınıf mücadelesinin sorguladığı haklar da bu göz ardı edilmişlerin içinde. Canı yandığı noktada entelektüel odağını yaşadığı sorunlara doğrultan, o sorunların karşısında cengaver kesilen kişi, ötekileştirilmediği bir konumda müşkülpesent bir acuzeye dönüştürüyor kendini. Polisten sopa yediğimiz günler geliyor aklıma, sonra kuşlar uçuyor tabi. Önce samimiyet, samimiyet çok önemli.

yıl 2018 olmak üzere .

Millet hala delik peşinde . Arkadaşım bırakın kim hangi deliği seviyosa onunla haşır neşir olsun.

Sizin delik hep duvara yaslanmış biçimde yürüdüğünüz için sizi alakadar eden konular değil bunlar.

Tespih sallayanından daha delikanlı eskortta gördük

Ağır mafya takılıp cezaevinde "oğlan" ile takılanıda gördük.

Aynı düşüncede olduğum veya olmadığım yorumlar var. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Gay bir arkadaşımızı bir hafta evimizde ağırladık hiç de öyle düşündüğünüz tavır tutunmları sergilemedi.Bu tüm eşcinsellerin aynı durumda olduğunu mu gösterir hayır. Tamamen insan olarak her birey farklı bir karaktere sahip. Bir insanı tavır ve tutumları ile sorgularım ben. Bu sorgulamayı yaparken 'karşımızdakinin insan olduğu' düşüncesinden uzaklaşmamak gerek. Kadın, erkek, eşcinsel gibi kalıplarla değil birey olarak görme konumuna erişirsek bazı önyargılardan sıyrılabiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri