-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
idden yaa fazla irice değiller mi sence de qxxhayret ilk defa kadınların herhangi bir gününde kadınlarla bir araya gelinmiş diyeceğim ama o kıyafetlerin altından mustafa sarıgül de fırlayabilir...
yani erzurum soğuğunu göz önünde bulundurursak muhtemelen böyle bir yöresel örtüleri var dağda, bayırda, bahçede kullandıkları, belki bir adı bile vardır o kadarını bilemiyorum... yüzlerini göstermek istemedikleri için de komple kendilerini kapatınca böyle bir poz çıkmış diye düşündüm ama iriliklerini normal buldum, altından erkek çıkmaz diye düşünüyorum... tabii videosu falan varsa öyle de bakmak lazım, görüntüden çok kadınlarla neler konuşulduğu daha değerli.C
idden yaa fazla irice değiller mi sence de qxx
Yanlış anlaşılmasın kesinlikle kıyafetlerine laf etme halsizliğinde bulunmamyani erzurum soğuğunu göz önünde bulundurursak muhtemelen böyle bir yöresel örtüleri var dağda, bayırda, bahçede kullandıkları, belki bir adı bile vardır o kadarını bilemiyorum... yüzlerini göstermek istemedikleri için de komple kendilerini kapatınca böyle bir poz çıkmış diye düşündüm ama iriliklerini normal buldum, altından erkek çıkmaz diye düşünüyorum... tabii videosu falan varsa öyle de bakmak lazım, görüntüden çok kadınlarla neler konuşulduğu daha değerli.