Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün birden günlük açmak geldi içimden neden bilmiyorum normalde günlük tutan biriyimdir ama burada nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok başladım bir kere devamı gelir diye düşünmekteyim
çok saçma ve gereksiz bir giriş oldu dimi Bu aralar ruh halim dengesiz olduğu için şaşırmayın lütfen neyse ne uzattım ama hayırlı olsun günlüğüüm
Biz çok mutluyduk eskiden sonra bir yangın başladı sardı her tarafımızı ne durdurmak mümkün oldu ne de söndürmek. Ben çocuktum o zamanlar ateşle oynanmaz dediklerinde içimdeki yangını merak etmiştim sahi kim başlatmıştı o gün geçtikçe daha da alevlenen hiç sönmeyen büyük yangını...sadece bir trafik canavarı...
Bu aralar kendim de değilim ders bile çalışmıyorum doğru düzgün neden bu boşvermişlik anlamış değilim ne değişti hayatımda belki de sorun budur hiç değişmeyen hayatım birazda değişmeli dimi renklenmeli bu kadar sade hayat boğmaz mı?
Nisan da geldi zaman ne çabuk geçip gidiyor bunu bir kez daha fark ettim.
geride bıraktıklarım bırakmak zorunda kaldıklarım ve gelecekte bırakacağım şeyler hep kötü şeyleri düşünüyorum şu aralar dışarıdan bakılınca o kadar iyiyim ki o kadar çok gülüyorum ki ben bile bunu nasıl başarabildiğimi anlamıyorum garip ama kendimi bunun için zorlamıyorum olması gerektiği bu insanlara aşklarınızı,ilişkilerinizi anlatabilirsiniz hemde hiç sıkılmadan ya içinizdeki o akıl almaz boşlukları bir çırpıda anlatabilir misiniz? Ben anlatamıyorum. Anlatmak ister miydim? Evet isterdim her şeyi tek tek uzun uzun anlatmak isterdim en yakınlarıma peki ya onlar dinlemek ister miydi? Sanmıyorum zaten dinlemek isteseler sorarlardı bir kez olsun kendi aşklarını ve mutsuzluklarını kenara itip sen nasılsın diye sorarlardı değil mi? Ne uzattım ama günlük git yat hadi uyu diyorsundur da uyku sorunlarımda var benim ne sorunlu biri oldum çıktım ama dimi neyse neyse günlüğüm iyi geceler
Evet öyledir hepimiz buna inanırız ama hiç birimiz küçük şeylerle mutlu olamayız aslında mutluluğu onlar da bile aramayız .Çocukken mutlu olmayı bilirdik biz büyüyünce onu bile unuttuk...
Özledim. Bu nasıl anlatılır bilmiyorum zaten hiç anlatma gibi bir yeteneğimde yoktur. İnsanlar anlasınlar istiyorum ne hissettiğimi ne düşündüğümü biraz olsun anlasınlar gülümseme bakmadan desinler birden durduk yere özledin dimi Buse deli gibi özledin biliyorum desinler..
52 gün oldu demek sensiz tam 52 gün aslında alışkındım ben sensizliğe neden böyle oldu bilmiyorum sanırım seninle konuşmasam da sen bir kez bile arayıp sormasan da yaşadığını bilmek güzelmiş.Pişmanım o gün bana sorduğunda affettim demeliydim olmadı yapamadım şimdi geçti bütün kızgınlıklarım kırgınlıklarım rahat uyu. Özledim desem inanır mısın senin o ısrarcı tavırlarını seni tanımadım evet yanında bile kaldım ama oturup hiç konuşmadık kızgındım sana bize yaşattıklarından dolayı neyse ...
Ölümsüz insanlar vardır ne yaparsanız yapın içinizde bir türlü öldüremediğiniz insanlar..
Kendinize onlardan nefret ettiğinizi söylersiniz . En zoru da budur kabullenememek onlara ihtiyacınız olduğunu ,varlıklarını istediğinizi kendinize bile söylememeniz..Aslında bilirsiniz onlar olmadan hep eksik olduğunuzu onlar ne kadar canınızı yakarsa yaksın siz gün gelir pişman olursunuz belki affetmediğiniz için.. o da belki.. ama onlara kızmak yerine hep kendinize kızarsınız.
Yine yalnızım telefonuma gelen bir mesaj bugün evde yalnız olacağımı bildirmişti zaten bana neden bu kadar değişik hissettim anlamadım..Alışkınım ben yalnızlığa yani sanki ilkmiş gibi davranmam ne garip..
Büyüdükçe ne dertler bulup çıkarıyorum kendime hiç bir şey Buse artık bir derdin bile yok sadece okulun var.Alış artık buna bu kadarsın işte.
Bugün pencereden insanları izledim hepsinde biraz sana rastladım gülüşlerinde,yürüyüşlerinde ..Sen ol istedim belki de buralarda görmek ya da görmek değilde seni hissetmek istedim. Belki birazcık seni hatırlamaya çalıştım zihnimi zorladım hayal etmeye çalıştım hepsi bundan ibaret.
Biliyorum yoksun kaç yıl oldu şu pencerenin önüne geldiğimde sokağın başından hep senin gelişini canlandırmaya çalışırım gelemeyeceğini bile bile ...
Tamam tamam büyüdüm artık kabullendim ne buralardasın ne de Dünya'nın her hangi bir yerinde rüzgar bile varlığından bir şey taşımıyor yokluğunu vuruyor yüzüme tamam kabul kabul yoksun..
Gece geçmiş neden bu kadar üstüne gelir ki insanın.İstemeden her şeyi gözümde canlandırabiliyorum neden kötü olaylar bu kadar yer ediniyor beynimizde ve gece olunca bizi ele geçiriyor?
Neyse iyiyim iyiyim en azından bu saatte yanımda olabilen biri var teşekkürler
Tek kelime anlatabiliyor neler hissettiğini içindeki o anlamsız ağlama duygusunu.Tek kelime anlatabiliyor umutsuzluğunu,mutsuzluğunu,gülerken birden sessizleşme nedenlerini tek kelime anlatabiliyor da kime niye söyleyesin ki ...Her şeyi anlatıyor tek kelime..."Özledim"
suçum insanlara inanmak mı ? Artık düşünmüyorum desem de bir an bile aklımdan çıkmadığı gerçek insanlara güvenmek istiyorum bir kez olsun beni yanıltmasınlar bir kez olsun düşünmeden aniden öylesine her şeyimi ona teslim edebileyim istiyorum ama hep aynı son hep aynı kırgınlık hep aynı kızgınlık ....
Saatlerce oturabilirim bir deniz kıyısında unutabilirim bu mavilikte kaybettiklerimi,kırgınlıklarımı unutabilirim her şeyi..Hayallerimi bir balıkçı teknesine koyar açılmasını izlerim ,kızgınlıklarımı dalgalara verir kıyılara çarpışlarını izlerim.Dalarım derinliklere kendim olurum o mavilikte.Dalgalar köpürdükçe hava soğur üşürüm hayallerimi taşıyan balıkçı teknesi mavilikte bense olduğum yerde kaybolur giderim..
Bugün sıkıldım balkona çıktım çok severdin balkonda oturmayı unutmamışım başımı kaldırdım yıldızları fark ettim aklıma geldi yıldızların hikayesi nasılda dinlemiştim can kulağıyla bir yerini kaçırırım da anlamam diye korkmuştumher şey seni hatırlattı balkonda menekşelerine bakamadım özür dilerim ama yenilerini ektim üzülme olur mu onlara bakacağım gerçekten
özledim hikayelerini hatta çiçeklerinle konuşmalarını sanırım ben onlarla senin gibi konuşamadığım için öldüler. Beni merak etme bıraktığın gibiyim işte balkondaki salıncakta sallanamıyorum ama artık büyüdüm onun yerine koltuk aldık orada sallanıyorum şey sadece seni özledim balkonda özledi çiçeklerde ya sen sen de özledin mi?
Selam yine ben inan ne yazacağım bilmiyorum neden yazıyorum onu da bilmiyorum zaten bu aralar çok fazla şey bilmiyorum bilmek istemediğimden mi nedir bunu da bilmiyorum işte...
Sana yazacağım yine belli yine sana ağlayacak kalemim sen gittiğinden beri her şeyi anlattım olanı biteni hep sana yazdım okumayacağını bile bile mektuplar biriktirdim sana olsun ben hep yazarım ki biliyorum hepsini okuyorsun beni görüyorsun o yüzden inatla yazacağım.
Sen gittin burada hiç bir şey eskisi gibi değil biz bile demiştim ya sana hani aklın kalmasın alıştık biz hep boşluk var hayatımız da ama olsun eskisi kadar ele vermiyorum kendimi güzel kandıra biliyorum kendimi de insanları da umursamaz davranabiliyorum. Bilmem belki anlayanlar vardır gözlerimden hüznümü yoksa da olsun neyse hadi ben yazmayım daha faza gözlerim doldu yine özür dilerim ....
Durum aynı böyle mayıs geldi yine .. Ben hala bekliyorum kaç yıl geçti artık sayamıyorum bile ama bekliyorum zoruma gidiyor fotoğraflarda olman sesini,kokunu bilmemek zoruma gidiyor işte..Diyorum sadece bir kez sarılsam sana sonra sesini duysam da olur olur yani razıyım ben sana dair ufacık bir şeye bile razıyım belki bir kaç anıya seni bana anlatacak birine öyle işte ...
Bazen düşünüyorum sen olsaydın nasıl biri olurdum diye yine aynı ben mi olurdum yoksa daha iyi mi bir türlü bulamadım bunu asla bilemem ama insan düşünüyor işte merak ediyor.
Her gün sana yazıyorum biliyorsun işte insanlar bunu geçmişe takıntı olarak algılıyor öyle değil ben geçmişe takılmış biri olsam bu kadar iyi olabilir miydim? Bence hayır.
Bir gün gerçekten sana yazmazsam o gün yanına gelmişim demektir Annem...