Ersun Yanal istifa mı etti?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı. LİG TV

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Ersun Yanal'ın yerine kim gelecek?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın istifa etmesinden sonra sarı lacivertlilerde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Son günlerde Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal gerginliği istifayla sonuçlandı.
Ersun Yanal'ın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı sorulmaya başlanırken en büyük adayın Aykut Kocaman olduğu iddia edildi. Ersun Yanal'ın yardımcısı olan İsmail Kartal'ın ve ekibinin görevlerine devam edeceği belirtilrken ihtimaller dahilinde İsmail Kartal'la da yola devem edilebileceği aktarıldı.
Hatırlanacağı üzere Aykut Kocaman İsmail Kartal'la birlikte Fenerbahçe'de göreve başlamış ve birlikte çalışmışlardı. Sarı laciverlilerde yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından yeni teknik direktörün en geç 1 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sıcak gelişme! Ersun Yanal'ın yerine kim gelecek? - Süper Lig 2014-2015 - Futbol - Eurosport

Bir insan bu kadar mı çirkef fenerli olur :D
is ti fa et tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

lkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur

Bu sözler Aziz Yıldırım'a yeter :)
Tabi o bundan yine bir şey anlamayacaktır.

ekşide gördüm:

geri dön:

BumPXPGCEAA5HtA.jpg

Şu anda Fenerbahçe yönetimi Ersun Yanal'dan ettiği istifayı geri çekmesini istiyor olabilir.
Henüz bir açıklama yapmadı yönetim :d

[YOUTUBE]xKfBKua1D0Y[/YOUTUBE]

Dün yapılan bu açıklamadan sonra belliydi az çok istifa edeceği Ersun'un...

Yönetim ya ikna edecek Ersun takımın başında kalacak .
Ya da istifayı kabul edip Aykut Kocaman ya da Daum'dan birini getirecek .

[YOUTUBE]xKfBKua1D0Y[/YOUTUBE]

Dün yapılan bu açıklamadan sonra belliydi az çok istifa edeceği Ersun'un...

Yönetim ya ikna edecek Ersun takımın başında kalacak .
Ya da istifayı kabul edip Aykut Kocaman ya da Daum'dan birini getirecek .

Açıklamayı okuduktan sonra ben Ersun Yanal'ın istifasını geri çekeceğini sanmıyorum.
Aziz Yıldırım bunu hep yapıyor ve hep böyle bir açıklamadan sonra nedense istifa da kaçınılmaz oluyor.

Bu Kadar Şaşırmaya Gerek Yok Aslında
Aziz Yıldırım Bunu Sureklı Yapıyor Ve Yapmaya Devam Edecek Gibi Gözüküyor
Teknik Heyet Falan Hikaye Onun İçin
Bi Sıkıntı Varsa Bağırıyor Çağırıyor
Ama Bi Şekilde Hallediyor
Haliyle Her Teknik Direktör de Katlanamaz Bu Tavırlara

İşin Acı Tarafı
Ünal Aysalda Aziz Yıldırım Olma Yolunda İlerlemek İstiyor
Daha ılımlı Ancak Tek Adam Olma Düşüncesi Var.

Geri