Ersun Yanal istifa mı etti?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Ersun Yanal istifa mı etti
Ersun Yanal Fenerbahçe'den istifa mı etti

Lig tv'nin haberine göre istifa etti deniyor; tabii dogruysa(!?)
İhtimal vermiyorum.
Aziz Yıldırım'ın Yanal'a futbolculara izni çok verdiği gerekçesiyle kızdığı haberi vardı ama istifa etmez bence.

Diktatör Azizden beklerim herşeyi

Fanatik ve NTV spor da istifa haberini son dakika olarak geçti.
Ersun yanal açıklamış.

Bu hafta konuşulan birşeydi.Futbolcuların Ersun Yanal'la anlaşamadıkları ve istemedikleri şeklinde duyumlar vardı.Ayrıca Şahsen Fenerbahçe'de istemediğim bir hocaydı.pek sevmem kendisini.hayırlı olsun.önemli olan yerine kimin geleceği.

anlaşma değil adam zamparalığından gitti. türkiye'de bu işler böyle.

Ersun Yanal bıraktı!

9 Ağustos 2014 15:43 NTVSpor.net
yanal600_ADYSK.jpg

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Teknik Direktörü Ersun Yanal görevini bıraktığını açıkladı.

Geçtiğimiz sezon takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam, sarı-lacivertlileri şampiyonluğa taşımıştı.

Ersun Yanal bıraktı! - NTVSpor.net

Ne zaman böyle bir haber çıksa hep doğruluğu olmuştur :)
Ersun yanal istifa etti.
Akşama da Ersun yanal istifasını geri çekti olur.
Alıştık artık :d

Fenerbahçe için hangisi hayırlı ise o olsun. Ama Aziz bunu gözden çıkardığına göre planları var demektir. Yarın açıklama yayinlamazsa Aziz Bey. :D
Nedense istifaya ihtimal vermiyorum ben ama hadi hayirlisi.

Fenerbahçe için hangisi hayırlı ise o olsun. Ama Aziz bunu gözden çıkardığına göre planları var demektir. Yarın açıklama yayinlamazsa Aziz Bey. :D
Nedense istifaya ihtimal vermiyorum ben ama hadi hayirlisi.

hala inanmak istemiyosun sende :D
inş dandik birini getirirlerde süper kupayı alırız sende imzanı degistirirsin güleriz :D

İstifa olduğunu bende düşünmüyorum.Başkan olaya müdahele etti,kovdu ve aralarında tazminatta anlaşarak,Ersun hocanın da karizması çizilmesin diye bu yolla saf dışı ettiler gibi geliyor bana.

Fenerbahçe'nin başına Löw gelebilir.umarım bir hata yapıp mustafa denizli veya yerli bir adam getirmezler.

Murat özaydınlı twit'ten yalanlamış :D
Twitter kullanmıyorum kullananlar baksın bi .d

NTVSpor u izlerseniz canlı yayın var :p yalan değilmiş.

Resmi olarak istifasını sunmamış sadece.

Yahu bugün etmese bile yakın zaman da bir istifa olayı daha olur işte o zaman eder :p

Mahmut Uslu : Şuanda benimde istifadan haberim yok. Yönetim olarak Samandıra'ya gidiyoruz

NTV spor o kadar emin olarak konuşuyor ki istifadan.
Gürcan Bilgiç'e Ersun yanal'ın istifasını nasıl buluyorsunuz bu istifayı diye bir soru yönetlmesi.
Sanırım gerçekliği olan bir şey ki bu kadar net konuşabiliyor NTV spor :)

Yöneticiler yok diyor, yandaş medyaya mı inanacagim? Aziz veya Ersun açıklama yapmadikca da inanmak saçmalık.

Geri